Algselt postitas ke$ha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkas google map'is sai kuidagi mõõta jooksuringi pikkust, kui see hiirega ära märkida? kuskil mujal?
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustMilline oleks parim võimalus ühistranspordiga Solarise kandist Hiiu staadioni juurde saada? Mis number trolli/bussi peale peaks minema, mis peatusse sõitma?
Pole tõesti mitte kordagi Hiiul ühistranspordiga käinud, aga homme on kas ühistranspordiga või mitte üldse ja seda teist varianti ma ei tahaks mitte.308
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas mina kui mitte TTÜ üliõpilane pääsen ka kuidagi nende raamatukogus olevale diplomitööle ligi sirvimise-kasutatud kirjanduse vaatamise eesmärgil?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustFacebookis ei saa ma Ale Coqi Kommuuni minna, ükskõik, kas lähen otsingu kaudu, klikkan aadressile, suunab facebook mind avalehele. Milles probleem?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Seda ma aadressile klikkimisega mõtlesingi, et see variant ei toimi. Ma näiteks proovisin ka seda varianti, et lasin ühel sõbral sellele Ale Coq Lehele "Like" panna(Siis ju ilmub tema profiilile, et Kasutajale "nimi" meeldis Ale Coq". Teised kasutajad näevad tema seinal seda märget, et sa seda laikinud on, aga minul seda lihtsalt ei näita. Kui ma sisestan otsingusse "Ale Coq" siis seda nö õiget Ale Coq kommuuni varianti ei pakugi üldse, vaid pakub esimesena mingit 100 laikijaga lehte.
Kogu seda suppi eesti keelde pannes siis ma ei näe facebookis enda kontoga midagi, mis sellele kommuunile viitab (link,mingi jagamine vms). Küll aga loositakse seal siiski Iiri mängu piletid väljaHala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkas google map'is sai kuidagi mõõta jooksuringi pikkust, kui see hiirega ära märkida? kuskil mujal?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa mäletan mingist vestlusest, et jooksmine on gay?
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustSeda ma aadressile klikkimisega mõtlesingi, et see variant ei toimi. Ma näiteks proovisin ka seda varianti, et lasin ühel sõbral sellele Ale Coq Lehele "Like" panna(Siis ju ilmub tema profiilile, et Kasutajale "nimi" meeldis Ale Coq". Teised kasutajad näevad tema seinal seda märget, et sa seda laikinud on, aga minul seda lihtsalt ei näita. Kui ma sisestan otsingusse "Ale Coq" siis seda nö õiget Ale Coq kommuuni varianti ei pakugi üldse, vaid pakub esimesena mingit 100 laikijaga lehte.
Kogu seda suppi eesti keelde pannes siis ma ei näe facebookis enda kontoga midagi, mis sellele kommuunile viitab (link,mingi jagamine vms). Küll aga loositakse seal siiski Iiri mängu piletid väljaNewton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar