Algselt postitas plekkpurk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustTelefoni kaamera : "Kaamera pix = 5.0 Mpix"
Halb? Keskmine? Hea? Väga hea ?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
viimati nägin Prismas... äkki oli mingi Lifestyle vms?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustviimati nägin Prismas... äkki oli mingi Lifestyle vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustTelefoni kaamera : "Kaamera pix = 5.0 Mpix"
Halb? Keskmine? Hea? Väga hea ?
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustKahtlustan ühte inimest valetamises
Ühesõnaga, kas keegi suudab kasvõi jalkapiletite osas mingid kindlad argumendid välja käia (mina ei ole küll kuulnud, et Itaalias feministid võimul oleksid), et saaks selle inimese vahele võtta? Kuigi siiski jääb salapäraseks, et kus ta siis oli ja mis suudab inimese sellise jama välja mõtlema panna? Nii detailse, aga nii ebausutava...
Igasugune info Itaalia ja Milano kohta on oodatud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Nägin eile telekast mingit üheslimalist haidinosaurus-kala, öeldi, et tegemist on kemikaalidest tekkinud väärmuundumisega vms. Ehk siis, mõni rohkem biloogiaga sina peal olev nägu võiks öelda, kas selline väärmuundumine võib kemikaalide teel inimesele ka sarnast mõju avaldada?
Pean silmas just analoogset efekti nagu vale pööre kahes oli, neilt peksa ei tahaks saada, a loomaias vms käiks vaatamas küll. Toiduhügieeni tund ka hetkel...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustÜhesõnaga, kas keegi suudab kasvõi jalkapiletite osas mingid kindlad argumendid välja käia (mina ei ole küll kuulnud, et Itaalias feministid võimul oleksid), et saaks selle inimese vahele võtta? Kuigi siiski jääb salapäraseks, et kus ta siis oli ja mis suudab inimese sellise jama välja mõtlema panna? Nii detailse, aga nii ebausutava...
Igasugune info Itaalia ja Milano kohta on oodatud.
Sellega on ju kõik öeldud.
Aga naiste mälu fikseerib riideid. Seega küsi mis särkides tiimid mängisid. Ja pane aja järgi paika, kas mäng toimus. Parimad valed on tõest inspireeritud - seega kas põlved olid marraskil?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar