Kui suurt tõenäosust (näiteks protsentuaalselt) võiks näidata sõna "vist" ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustKui suurt tõenäosust (näiteks protsentuaalselt) võiks näidata sõna "vist" ?
Edit: tegelt võib jääda 0 ja 100 vahele.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõltub kontekstist, aga eks ta jääb sinna 1 ja 99% vahele.
Edit: tegelt võib jääda 0 ja 100 vahele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPalju võtab 1ruutmeeter põrandaküte keskmiselt elektit kuus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPalju võtab 1ruutmeeter põrandaküte keskmiselt elektit kuus?
Kommentaar
-
Ma tõesti ei oska soojustuse kohapeal midagi öelda, sest ei tea kuidas see tehtud on. Samuti pole lülitil temperatuure vaid numbrid 1-6. Põrandapinda peaks kuskil 10 ruudu kanti olema ja väga kuumaks teda kütta ei plaani, et oleks kergelt soe ning saaks ikka peal käia.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Seal oleneb jah esiteks kui suured on soojakaod ja teiseks mis temperatuuri tahetakse toas hoida. Põrandaküte ei ole nagu radiaator...tuliseks see põrand ei lähe (muidu mõjub tervisele ja mugavustundele halvasti ka lisaks)
Eks muidugi lisaks oleneb ka kas on vesipõrandaküte (ja mis kütab seda) või elektripõrandaküte.
Väga palju on seal asju mida arvestada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEks ma siis vaatan palju mul nädalas ilma põrandakütteta elektrit läheb ja siis proovin nädala küttega.
62DD1-bulb.gif
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar