Mille alt ma leian swedbankis kohakese, kus saan teha välisriikliku makse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMille alt ma leian swedbankis kohakese, kus saan teha välisriikliku makseInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustdoc´ks saan muuta formaadi küll, aga parandada ta mul siis ikka ei lase, millegi pärast...
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustdoc´ks saan muuta formaadi küll, aga parandada ta mul siis ikka ei lase, millegi pärast...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKüsimus selline, et oleks vaja muuta natuke pdf faili sisu, mismoodi see võimalik oleks? Tõmbasin küll mingi programmi, mille abil sain formaadi muuta .doc-iks aga editida ikka ei saa...
ise olen seda kasutanud, kui lihtsaid asju vaja muuta.
Ei jäta miskiseid watermarke ka peale nagu paljud tasuta editorid seda teevad.
Kommentaar
-
Egas keegi ei tea kohti, kus saaks vaadata FA Premier Liiga hooaegade täispikki ülevaateid (ala 90'ndate lõpust kuni praeguseni välja). Seni pole ise suurt midagi suutnud leida, samas olen üsna veendunud, et kuskil netiavarustes on võimalik neid vaadata (kas browseris või et alla laadida). Tõonäoliselt jääb asi lihtsalt minu oskuste taha.
Youtube'st leidsin näiteks 11. jupist koosneva 98/99 hooaja täispika kokkuvõte (1,5h pikk)
http://www.youtube.com/watch?v=Jp9f0...eature=related
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKas Borati film eksisteerib ka venekeelse pealelugemisega?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTäna kell 21:50 on see kavas TV3+, mis on venekeelne kanal, ilmselt siis ka venekeelne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar