Kaarti ei avata. 1.60 vms ja saad uue kaardi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKas ja kuidas oleks võimalik telefoni number päevaks-paariks välja lülitada?
EMTs see toimib, ma teisi ei oska kommenteerida!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKust ma leiaks Tallinnast sellise palli?
tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustsuvaline JYSK või Tiimari või muu sellinne pudi- padi pood mo arust müüb siukseid
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustja ka igast vähegi normaalsest spordipoest peaks saama...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Küsimus autokindlustuse kohta.
Inimene on sisse kirjutatud Tallinnasse, aga autot tahab kirja panna Viljandisse, et kindlustusmakse väiksem oleks, ARK ei luba. Kas see on seadusega kooskõlas? Inimene ei pruugi ju seal elada kus on sissekirjutus.
Vanasti igatahes lubati nii teha. Kas mingit seadust on muudetud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
jah - ma ei tea kas see seadus on jõustunud aga minaurust mingisugune eelnõu oli, et edaspidi saab autot registreerida sissekirjutuse järgi.
et ei oleks süsteemi: "võrus on/oli ühe inimese kohat 10 autot, nihujja.net"
putsis teema.
üldiselt on see putsis teema - liikluskindlustus võiks üle eesti olla ühesugune, olenemata maakonnast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustVarem oli ka isegi mul võrus auto sissekirjutus.Aga nüüd jah ei saa nii.:S
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMis on sissekirjutuse ja elukoha registreerimise erinevus? Seda ma tean, et sissekirjutus ei ole enam kohustuslik ja seda, et minu pealt palgast kinni peetav tulumaks antakse mu elukohajärgsele omavalitsusele, mis omakorda maksab lapsetoetusi ja võtab lapsi lasteaeda vastu.BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Teab keegi kas Tallinas on nn. Aasia poodi? pean silma sellist kust saaks osta igasugu toiduvärki (erinevad kastmed, maitseained, pastad). Prismat, Rimit ja Selverit paluks mitte pakkud, nende valik on väga nadi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar