Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustliinuksit kasutavad itipeded
linuxit kasutavad ka need kellele ei meeldi viirused, troojad, spyware, malware, aeglased arvutid, hangumised, tasuline tarkvara, kräkkerid (teeme siiski vahet mis on häkker ja mis on kräkker) jnejne.
meeldivad aga ilusamad operatsioonisüsteemid (oma stiili järgi kõik kujundada), uusimad uuendused, pikem läppari aku tööiga (endal läpparil kestis aku poole tunni võrra kauem) jnejne.
edit: parandus läbi viidud
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitust
linuxit kasutavad ka need kellele ei meeldi ilusamad operatsioonisüsteemid (oma stiili järgi kõik kujundada), uusimad uuendused, pikem läppari aku tööiga (endal läpparil kestis aku poole tunni võrra kauem) jnejne.
Kommentaar
-
Läpakate puhul võin ma pigem vastupidist väita. Aku tööaeg oli minu isendi puhul lühem, lisafunktsioonid ei töötanud ning kui sa just ruuteri/AP kõrval ei istunud, polnud võimalik wifit kätte saada. Ja kui ka said, siis tuli nautida kiiruseid, mis 300 kbitist kõrgemale ei tõusnud.
Kommentaar
-
no järelikult oli valesti installitud. mul gentoo + xfce desktopiks (vahepeal kasutab ka gnome'i aga mitte palju). aku kestis sul vähem sellepärast et sul ei olnud installitud power save funktsioone ma arvan mis tähendab seda et arvuti töötas max võimsusel kogu aeg (ekraani valgus oli sel juhul ainuke asi mille sa ise väiksemaks panid nuppudest). lisafunktsioonide kohta peab ka ise juurde otsima jah, ise nad ei hakka tööle ilma draiveriteta nagu kõikide asjade puhul on. wifi puhul võis sul mingi seadistus lihtsalt vale olla endal on ainuke negatiivne asi jah see et lisafunktsiooninupud ei tööta (ei viitsi draivereid otsida) aga ülejäänud asjad on paremad. see kiirus wifiga on mul küll lähedane sellele mis digitv lubanud on ja pole mingeid kiiruse vähenemise märke.
edit: ja see mulle ka ei meeldi et nii keeruliselt usb mälupulka peab kasutama. installimine on aga väga hea: võtad aga terminali lahti (näeb välja nagu windowsis command prompt) ja siis kirjutad sinna: emerge "programminimi" ja vajutad enter ja ongi kõik, ei pea laadima mingit asja eraldi alla ega pea vajutama next nuppu sada korda ega tegema restarti (isegi kui süsteemi installid miskised asjad) jnejne.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaamuwww.bussireisid.ee
20:30 VILJANDI - TARTU 21:40
ETKNRLP
149 KURESSAARE-PÄRNU-VILJANDI-TARTU
SEBE AS, Kiirliin
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustSee on liiga vara Põhimõtteliselt peaks olema nii, et ma jõuaks pärast kell 18.45 algavat Viljandi - Kure mängu bussijaama...
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustmiks siin pole päevapostitajat nagu fc kuressaare foorumisAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar