õiglus ilmselt võidutseb. Kalevile ilmselt 640€ trahv tulemas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustõiglus ilmselt võidutseb. Kalevile ilmselt 640€ trahv tulemas."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas orly Vaata postitustSee kepp et tahaks see aasta liigat mängida, aga teises klubis. Üleelmine hooaeg mängisin tiimis A, aga nüüd 2 aastat hiljem tahan mängida tiimis B. Jalkaliidus on andmed olemas (pole tegev, kuid olen ikka tiimis A). Mis ma tegema peaks, et saada litsents ja tiimi B? Küsisin A treenerilt veel mängijakaarti, aga ütles et nüüd ei ole see hooaeg enam mängijakaarti vms vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustkrt, kas sellise sigaduse eest reaalselt mingit trahvi ei saa neile väänata? http://ohtuleht.ee/469970
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust"neile" all pead nüüd silmas härra Söberit ?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustloomulikult Kalevit.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustloomulikult Kalevit.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Miks video nii jääb? Ehk siis see video kast pole äärest ääreni vaid on seal keskel. http://www.youtube.com/watch?v=mWGkk...eature=channel
Mängides oli mäng full screeni peal ning recorder oli samuti pandud full screeni filmima.
Ei ole videoid yuutuubi pannud enneHala Madrid !
Kommentaar
-
Video editimise programmis ja videol on erinev mõõtkava. Ühel 4:3 teisel 16:9 vms.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Teema siis selline: Olen suvel 3 kuud USAs ja juulikuu viimastel päevadel lõpeb esmase juhiloa kehtivus. Ameerikamandril on vaja ka autoga sõita, rohkem suve lõpu poole, ning oleks vaja eestist load kätte saada, kuid kodukamarale satun alles septembris. Kuidas on võimalik täisload kätte saada. Kas tuleb volitada mõni isik, et võib minu load ARKist kätte saada või on mõni muu süsteem selleks.. ja kui on üldse..
Kommentaar
-
Kui ma õigesti mäletan, siis saadikud ja aukonsulid saavad selliseid asju väljastada, vähemalt Austraalias. Vaevalt,et mujal teisiti on. Võin ka eksida, aga helista VM ja uuri järgi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar