Kas helikaardil sellist võimalust on, et outputi ja inputi augud ära vahetada? Kukkus nimelt läpakas koristamise käigus nii kavalalt, et outputi auk läks natuke vildakaks ja tahaks ikka kõlaritele seda muusikat kuidagi taha saada ja nii.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
1) Kas teoreetiliselt oleks lubatud see, et riigisisese Eurovisiooni võitja lendab päris võistlusele teises keeles versiooniga peale? Näiteks et Lepland läheb Bakuusse inglise keelse versiooniga. Või on see kuidagi reguleeritud?
2) Millal oli viimati aeg, kui üks inimene suutnuks elu jooksul läbi lugeda kõik maailmas kirjutatud raamatud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas helikaardil sellist võimalust on, et outputi ja inputi augud ära vahetada? Kukkus nimelt läpakas koristamise käigus nii kavalalt, et outputi auk läks natuke vildakaks ja tahaks ikka kõlaritele seda muusikat kuidagi taha saada ja nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust1) Kas teoreetiliselt oleks lubatud see, et riigisisese Eurovisiooni võitja lendab päris võistlusele teises keeles versiooniga peale? Näiteks et Lepland läheb Bakuusse inglise keelse versiooniga. Või on see kuidagi reguleeritud?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas helikaardil sellist võimalust on, et outputi ja inputi augud ära vahetada? Kukkus nimelt läpakas koristamise käigus nii kavalalt, et outputi auk läks natuke vildakaks ja tahaks ikka kõlaritele seda muusikat kuidagi taha saada ja nii.Algselt postitas elevant Vaata postitust+1. Täpselt sama probleem juba mõnda aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKas Mazz külastab regulaarselt jõusaali või on oksad niisama laiali?
Vihje- Kalju mäng, lavka ja küüslauguleivad
Mina mäletan veel mazzi vaikse Haapsalu poisina, kes pealinna tuli, tagasihoidlik, karske jne jne. Nüüd on suurlinn tema elu jäädavalt muutnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust2) Millal oli viimati aeg, kui üks inimene suutnuks elu jooksul läbi lugeda kõik maailmas kirjutatud raamatud?
Kommentaar
-
Algselt postitas KingK Vaata postitust. Alati kui sealt akna alt läbi kooserdan, on too isik voodis ning loeb raamatut. Isegi kell 4 öösel."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas KingK Vaata postitustMul on tunne, et minu tänavas elab üks selline vanaproua. Alati kui sealt akna alt läbi kooserdan, on too isik voodis ning loeb raamatut. Isegi kell 4 öösel. Välisel vaatlusel võib oletada, et iga läheneb julgelt sajale, seega tõenäoliselt tegemist maailma kõige targema inimesega.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar