Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Oskab keegi aidata sellise probleemiga,et internetis olles ükskõik millisel veebisaidil, kui kuhugi klikin siis tekib sinna lambist kursor ja nooltega alla kerida ei saa, kui nt allanoolt vajutan siis automaatselt viib lehekülje lõppu ja üles ei saa üldse kerida. Jäi vb natuke segaseks aga ehk keegi teab?
Oskab keegi aidata sellise probleemiga,et internetis olles ükskõik millisel veebisaidil, kui kuhugi klikin siis tekib sinna lambist kursor ja nooltega alla kerida ei saa, kui nt allanoolt vajutan siis automaatselt viib lehekülje lõppu ja üles ei saa üldse kerida. Jäi vb natuke segaseks aga ehk keegi teab?
Endal ka üsna tihti see jama. Läpaka selle "padjaga" lohistan selle noolekese üles, alati on aidanud.
"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Keegi oskab soovitada ehk mõnd ettevõtted, kust enda jalkapundile särke tellida? Soov oleks särgi värvilahendus ja kujundus ise disainida (mitte valida stock varianti/standardlahendust).
Mida rohkem variante seda parem. Tõenäoliselt läheks tellimiseks 25+ särki.
Keegi oskab soovitada ehk mõnd ettevõtted, kust enda jalkapundile särke tellida? Soov oleks särgi värvilahendus ja kujundus ise disainida (mitte valida stock varianti/standardlahendust).
Joma riided ning erinevaid stiile ja särgilahendusi päris palju.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kuup3 värvib minu teada särke selliseks nagu ise tahad. Tabasalu minu teada lasi enda särgid triibuliseks värvida nagu Newcastlel. Kvaliteet on neil samuti hea.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar