Sorry sorry, aga kas jooksmisega ( jalgpall, korvpall, tavaline jooks - iga päev kuskil 2 tundi) annab ka kõhulihaseid treenida, või sellest eriti kasu ei ole, sest suurem koormus langeb ikkagi jalgadele : D
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Hamburger Vaata postitustSorry sorry, aga kas jooksmisega ( jalgpall, korvpall, tavaline jooks - iga päev kuskil 2 tundi) annab ka kõhulihaseid treenida, või sellest eriti kasu ei ole, sest suurem koormus langeb ikkagi jalgadele : D
Natukene koormust nad ikka saavad, aga mitte rohkem kui teised keha stabiliseerivad lihased.
Küll aga aitab jooksmine (aga ka jalgpall ja korvpall) põletada rasvu ja mida madalam rasvaprotsent, seda paremini lihased välja paistavad.
Üldiselt kõhulihaste treenimiseks võiksid näiteks peale jooksu teha erinevaid harjutusi, ega need väga pikalt aega ei võta ju ma usun, et õige tehnikaga õiged harjutusi tehes võtab 15 minutit harjutusi kõhulihastele need korralikult läbi .
Kommentaar
-
Algselt postitas Hamburger Vaata postitustTänud selgituste eest. Eks vaatab need harjutused läbi, peale trenni : p
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hamburger Vaata postitustMuhaha, tänan, ei : D. Harjutusi viitsin teha küll, pigem tuleb just uurida, mis harjutusi, mis koguses jne
Kommentaar
-
Kysimus selline, et mul esmased juhiload ning nende kehtivus l6ppeb 2 mail. Ise aga viibin hispaanias ja kindlasti ei ole v6imalust neid pikendada. Kas on v6imalik volitada mul kedagi neid pikendama ja kui on siis kas yldse j6uab? Juhul kui ei j6ua , siis mis saab edasi? Kas pean uuesti mingid eksamid tegema v6i kuidas?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustÜldiselt eriti ei anna ikka küll. Kõhulihaste (nagu ka kõikide teiste lihaste) ülesanne ja tööpõhimõte on pingutades kokku tõmbuda ja lõtvudes uuesti pikemaks muutuda. Kui Sa nüüd vaatad kus kohas ja mispidi kõhulihased Sul asetsevad, siis peaks üsna selge olema et näiteks joostes nad ju eriti suurel määral kokku tõmbuda ei saa (st nurk ülakeha ja jalgade vahel oluliselt ei muutu).
Natukene koormust nad ikka saavad, aga mitte rohkem kui teised keha stabiliseerivad lihased.
Küll aga aitab jooksmine (aga ka jalgpall ja korvpall) põletada rasvu ja mida madalam rasvaprotsent, seda paremini lihased välja paistavad.
Üldiselt kõhulihaste treenimiseks võiksid näiteks peale jooksu teha erinevaid harjutusi, ega need väga pikalt aega ei võta ju ma usun, et õige tehnikaga õiged harjutusi tehes võtab 15 minutit harjutusi kõhulihastele need korralikult läbi .
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKysimus selline, et mul esmased juhiload ning nende kehtivus l6ppeb 2 mail. Ise aga viibin hispaanias ja kindlasti ei ole v6imalust neid pikendada. Kas on v6imalik volitada mul kedagi neid pikendama ja kui on siis kas yldse j6uab? Juhul kui ei j6ua , siis mis saab edasi? Kas pean uuesti mingid eksamid tegema v6i kuidas?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKysimus selline, et mul esmased juhiload ning nende kehtivus l6ppeb 2 mail. Ise aga viibin hispaanias ja kindlasti ei ole v6imalust neid pikendada. Kas on v6imalik volitada mul kedagi neid pikendama ja kui on siis kas yldse j6uab? Juhul kui ei j6ua , siis mis saab edasi? Kas pean uuesti mingid eksamid tegema v6i kuidas?
Info Maanteeameti kodulehelt leitavalt lingilt:
Kui esmase juhiloa kehtivuse tähtajast on möödunud üle 12 kuu ja esmase juhiloa omanik ei ole saanud vastava kategooria juhiluba, tuleb juhtimisõiguse saamiseks edukalt sooritada taotletava kategooria mootorsõiduki liiklusteooria- ja sõidueksam ning taotlema esmase juhiloa, mille järel väljastatakse esmane juhiluba kehtivusega kaks aastat.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKysimus selline, et mul esmased juhiload ning nende kehtivus l6ppeb 2 mail. Ise aga viibin hispaanias ja kindlasti ei ole v6imalust neid pikendada. Kas on v6imalik volitada mul kedagi neid pikendama ja kui on siis kas yldse j6uab? Juhul kui ei j6ua , siis mis saab edasi? Kas pean uuesti mingid eksamid tegema v6i kuidas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustNo ma ei tea, ilma spets harjutusteta saab kah väga hea sixpacki. Jalgpall ja korvpall vajavad enamat kui lihtsalt jooksmine, seega aitavad nad ka sellel teemal ilma lisata.
Ses mõttes, et mingi ühel 100 000 võivad olla tõesti sellised geenid, et pelgalt hommikul voodist väljaajamisega juba kõhulihased välja punnitavad, aga ma räägin üldisemas plaanis.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKindlasti on jalkas ja kossus rohkem, aga kas räägid nüüd enda näitel või elad mingite tegelastega 24/7 koos, et tead, et nad jumala pärast mingeid kõhulihaste harjutusi ei tee ?
Ses mõttes, et mingi ühel 100 000 võivad olla tõesti sellised geenid, et pelgalt hommikul voodist väljaajamisega juba kõhulihased välja punnitavad, aga ma räägin üldisemas plaanis.
Kommentaar
-
Algselt postitas lumivalgeke Vaata postitustAndestage, et sellesse vestlusse sekkun, aga prokrastineerida on vaja. Nimelt (eriti) meestel ei ole tõesti kõhulihaste paistmiseks suurt muud vaja kui madalat rasvaprotsenti. Harjutusi tasub ka teha, aga targalt ja iga päev pole vaja.
Ja jumala pärast, mingist igapäevasest hullust harjutamisest pole ma rääkinudki paar-kolm korda nädalas natukene aega peale trenni tuleb juba kasuks...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar