as kellelgi on tutvused sees spordisärkidele nime&numbri trükkimise bisnises? vaja EM-iks fännisärki natu timmida
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustas kellelgi on tutvused sees spordisärkidele nime&numbri trükkimise bisnises? vaja EM-iks fännisärki natu timmidaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hellik Vaata postitustPaar küsimust tartlastele
Kas Ekraan või Cinamon?
Kas Big Ben, Ristiisa või Illegaard (spordi vaatamiseks)? PS. Trehvi läheb reedel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hellik Vaata postitustPaar küsimust tartlastele
Kas Ekraan või Cinamon?
Kas Big Ben, Ristiisa või Illegaard (spordi vaatamiseks)? PS. Trehvi läheb reedel.
jalka kohapealt eelistan mina üldse krooksu, sest seal on sitaks telekaid, igas nurgas on jalgpall, kui on(tavaliselt on muidugi noolevise ja naistepeksmine, aga jalka ajal on jalka) ja inimesi vähem kui illegardis ja õlu on odavamtell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMida ja kuidas peaks õppima 11. klassi Geograafia riigieksamit tegev õpilane? (jah, ma tean, et Soccerneti foorumis kolamine ei ole õppimine )
Kommentaar
-
Kas keegi hea kohtunik saaks saada mulle e-postile lehed, mida kasutab esimene abikohtunik kui kirjutab üles vahetusi, väravaid ja kaardid. E-post on crew14@hot.ee Aitäh!
Kommentaar
-
Tudulinnas? Spice, NTV Futbol, Sky Sports?
tõenäoliselt starman ca 7 eurot kuus 16-ne kanali eest, samas vabalevis olevad kanalid saad digi-digituuneri olemasolul ka riidepuuga telkusse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar