Kas EJL business clubis pakutakse õlle kui on mäng, kus selle müüki ei toimu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustRyanairiga Düsseldorfist Tallinna on mingi ca 30 EUR.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
ma siin ka uudistasin natuke nüüd ryanairi kodukal... ja kas olen mina loll või tõesti, ainult väga valitud sihtkohtadesse on mingi 30-40 euriga pilet ja sedagi mingi kuu aja pärast.... olen kuulnud küll ja veel neid 7-15 euriseid piletijutte... kas need pakkumised on siis nii harva? ja kas need pakkumised on tükk aega ette või paari päeva pärast? prg ringi surfates tundus, et lähipäevade pakkumiste puhul tuleks arvestada sajakaga......
vastust ootama jäädes
alati teie
-Mooses
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustma siin ka uudistasin natuke nüüd ryanairi kodukal... ja kas olen mina loll või tõesti, ainult väga valitud sihtkohtadesse on mingi 30-40 euriga pilet ja sedagi mingi kuu aja pärast.... olen kuulnud küll ja veel neid 7-15 euriseid piletijutte... kas need pakkumised on siis nii harva? ja kas need pakkumised on tükk aega ette või paari päeva pärast? prg ringi surfates tundus, et lähipäevade pakkumiste puhul tuleks arvestada sajakaga......
vastust ootama jäädes
alati teie
-MoosesKoondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas EJL business clubis pakutakse õlle kui on mäng, kus selle müüki ei toimu?How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Parem leht on soiduplaan.tallinn.ee
Aga mina roniks nr 5 trolli peale, läheks maha lille peatuses. Kõnniks tagasi u 40m ületades risti sõle tee ja seal on kohe peatus. "Sõle" ongi vist tolle peatuse nimi. Seejärel sõidaks juba paar peatust edasi "kolde puiestee peatusesse". Vahet pole millega, kolde pst peatusest sõidavad nad kõik mööda. "Kolde pst" peatusest läheks jala politsei majja. Enne vaataks kindlasti üle ka Neste lihaturul pakutava
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKuidas kõige lihtsamalt saada Balti jaamast Kolde pst. 65, Tallinn?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
mis krdi ümberistumised joptvaju nah - viska baltas kiviga mõne rongi või bussi aken sisse ja küll hollarid sind kolde tn ää viivad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar