Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKülalised - Teine tulemine
Netis seda ringi liikumas pole. Ehk kellelgi on jagada?
selle video/mp3 kätte saamiseks vaja aint "pwn" youtube ette kirjutada ja annab eri lehti kust seda kätte saab:
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmis krdi ümberistumised joptvaju nah - viska baltas kiviga mõne rongi või bussi aken sisse ja küll hollarid sind kolde tn ää viivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustKui kuskil ei ole siis youtube-is ikka on.
selle video/mp3 kätte saamiseks vaja aint "pwn" youtube ette kirjutada ja annab eri lehti kust seda kätte saab:
http://www.pwnyoutube.com/watch?v=ftY036FCCWo
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKeegi teab, kas riigiasutustel on mingisugune aeg mille jooksul nad peavad e-kirjadele vastama? Nädal? Kaks? Kolm?
Samas keeleinspektsioon tegi vastuse natuke kiiremini. Vastati 20 päeva jooksul
Nagu orbitaaljaam mainis, siis teabenõudele peab tõesti vastus 5 päeva jooksul tulema.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Nagu orbitaaljaam mainis, siis teabenõudele peab tõesti vastus 5 päeva jooksul tulema.
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust. Ja sellest, kas info on olemas (ehk kas päring kvalifitseerub teabenõudeks). Kui kvalifitseerub, on aega vastata 5 tööpäeva.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristjan? Vaata postitustKas keegi teab öelda millega võrduvad Inglismaal kasutusel olevad särgisuurused (ntks 44, 46, 48 jne) meil kasutusel olevate tähtedega?
38"-40" M
42"-44" L
44"-46" XL
46"-48" XXL
jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAlgselt postitas szandor Vaata postitustAinuke kogemus piirdub CFC jalkasärkide tellimisega nende kodukalt (pluss osad särgid kingitusteks tellitud Kitbag'ist), aga nende skaalal on:
38"-40" M
42"-44" L
44"-46" XL
46"-48" XXL
jne.
Kommentaar
-
Mis kuradi asi on SWAG ? Ja kas see ongi nii debiilne , kui mulle esmapilgul tundub ?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMis kuradi asi on SWAG ? Ja kas see ongi nii debiilne , kui mulle esmapilgul tundub ?
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMis kuradi asi on SWAG ? Ja kas see ongi nii debiilne , kui mulle esmapilgul tundub ?
Kommentaar
-
"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar