Sõbral eile läks 8 tundi, minul eelmine aasta 4 tundi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
mul läks mingi 7 tundi vist. kui esimest korda lähed, siis pead igast teste tegema, vist röntgen, pissiproov, nägemine ja kuulmine jms sellised protseduurid. kõik on muidugi eraldi ja iga arsti juurde tekib tüütu järjekord. igatahes, käid testid oma keha ära ja siis tuleb veel psühh ja sisearst ja keegi oli vist veel. sealgi tuleb oma korda kõvasti oodata.
Kommentaar
-
Algselt postitas umbadapoppKaua läheb aega kaitseväe arstlikus komsjonis ?
Huvitav kogemus kogu eluks...
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustkuidas näeb välja palluri müügilehele panemine? et milles see seisneb ja kuidas teised klubid peaksid teadma, et see mees on müügiks? samasugune mitteavalik list nagu arvutimängudes?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAnnad agendile teada, et me tahame su mängijast lahti saada, hakka talle aktiivselt uut tööandjat otsima?
ennastki huvitabСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Kas keegi on E-maili teel esitanud ID kaardi taotlust ? Lugesin selliste armsate järjekordade kohta ja see suht ehmatas ära...
Igastahes ma ülejäänuga sain omaarust hakkama, aga kuidas ma oma pildi ja allkirjanäidise sinna PDF ankeeti peaks võluma ? Seal töötavad ka ikka mõnusad tegelased, pakuvad mugavat võimalust aga samas mingeid vastavaid õpetusi juurde ei pane... Kurat mina ei oska seda panna, aga mida peaks tegema siis 45 aastane Kohtla-Nõmmel elav kaevur Miša ?
Igastahes kui keegi oskab aidata, oleksin tänulik. Ja kui ei oska siis ilmselt pean ülejäänud andmetega ankeedi välja printima ja homme Narva mnt-le ronima...
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui Paberivaba ARKi keskonnas on juhilubade oleku juures staatuseks "laos", siis kas see tähendab, et võib neile järgi minna juba või peab ootama kuni oleks on "büroos" vms?
Võid järgi minna.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar