Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa teine küsimus ka meditsiinist. Et kui ma võtan eriarstil tasulise vastuvõtu, et saada kiiremini, kas ma pean siis ka järgnevate analüüside eest maksma kui tasulise ravi eest? Või kehtib see tasuline osa ainult vastuvõtuaja kohta, aga muud asjad on haigekassast makstud?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustViimasena kopeeritud text või asi ei ole pastetav vastavasse kohta. Ehk siis see ei ole tegelikult niiöelda puhas tekst.
Äkki suudad mingi praktilise näite tuua, mida ma ise läbi saan katsetada?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkord nädalas sa oled purjus ja vajutad vale nuppu
-e- ma hakkasingi cut-i kasutama, sest tavaline copy/paste toitis veel vähem.
Kommentaar
-
Kui soovid osta putsasi kunstmurul mängimiseks, siis kindlasti osta kunstmuru putsad. 1) Hoiab sul tervise korras 2) Libedaga hakkad uisutama korkidega, pidavus halvem jne.
Minul hakkab kunstil murukatega mängides nt. selg valutama ja korkidega põrutad sa oma jalad kohe ära + lihased on rohkem pinges. Eriti kui on sellised tüüpilised "betoonväljakud", kus kunstmuru pole pea, et ollagi. Murukatel kuluvad korgid kiiremini, kui kunstmurukatel ja sooritusvõime kaob kiiremini.
Mina eelistaks kindlalt kunstikaid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar