jeeii transad mu iidolid nii kenasti saite kotti ja puha Nii peabki
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustEnibadi tabasalust.Seal mingi puidufirma,teevad aialippe ja arvatavasti ka muud.Keegi firmanime(-sid) oskab öelda?Üldine Aadressi Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Madara tn 29 sihtnumber on 10612. Asukoht Aadressi koordinaadid on 59° 25' 52.11" N, 24° 43...
??
muidu kõik tabasalu firmad http://www.telemedia.ee/telemedia.ph...nefil=&pohi=onAILTON
Kommentaar
-
Miks alati kui seltskond grüünes istub, võsast äkitse mingi tatirull ilmub. Kes suitsu norib ja eitava vastuse peale kõiki pededeks ja nohkariteks sõimama hakkab. Ja siis kõigile nosplisse lubab anda ning palju pemmiga sõpru kutsuda ähvardab?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmida ütleb 2 aastane viinamari 35 aastasele viinamarjale?AILTON
Kommentaar
-
Oskab keegi öelda kas tallinnas on mingit kohta kuhu saab tasuta ära anda vana pesumasina. Või siis mingi sümboolse summa eest. Kolataksole küll ei viitsi 200 maksta sellise nalja eest.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kui sul on võimalik siis vii jah kuusakoskisse. Kui sul viitsimist on, siis võta enne mootor pealt ära ja selle eest saad eraldi rohkem raha. Mul pole õrna aimugi palju see vahe on ja palju elektrimootori hind on, aga rohkem küll kui kõik koos, mis läheb tavalise prahi alla seal ja on alla krooni kilo.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar