Jah, harjumused tahavad uuendusi ning kõik ei pruugigi nõnda toimida nagu vaja, kuid võttes arvesse, et 10-tollisega sa midagi tõsist (I hope you know what I mean) ei tee, siis ma arvan, et olemasolevad alternatiivid on piisavalt head. Näiteks Picsel SmartOffice ning e-pastasi vajadusel Profimail.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Android ei päde paraku, just nimelt mainitud tarvilise tarkvara mittevõimaldamise tõttu - mul on vaja vektorit hammustavaid programme jooksutada objektil teinekord. Ja kui aus olla, siis igasugused taflid ja muud "silita mind" asjad ei ole päris minu tassike teed ka... Telefonist küllalt juba ja seegi ajab keema teinekord...
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustEi mahu. Kaks lähevad tagaistme jalaruumi kohale.
Civicu pakiruum on per*est.
Kommentaar
-
Algselt postitas präänik Vaata postitustumbes arstide streigi esimestest päevadest alates olen korralikult köhinud. eilse-tänase seisuga on köha ikka päris kannatamatuks muutunud ehk ilmselt on mingi kopsupõletik kallal. mida teha? islandi käokõrv ei aita ja palun ärge EMOsse suunake.
Mu isa ka mõned head aastad tagasi mängis kangelast ja asi päädis lõpuks 41 kraadise palavikuga ja kuu ajaga haiglas. Enne haiglasse sõitu hakkas tal veel "katus" sõitma ja sellest ta ei mäletanud hiljem midagi. Päris kohutav vaatepilt oli. Loodetavasti lähed ikka EMOsse.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas präänik Vaata postitustumbes arstide streigi esimestest päevadest alates olen korralikult köhinud. eilse-tänase seisuga on köha ikka päris kannatamatuks muutunud ehk ilmselt on mingi kopsupõletik kallal. mida teha? islandi käokõrv ei aita ja palun ärge EMOsse suunake.
Kommentaar
-
probleem: operaga peale uuendust see nuss, et iga kord on flash-rakendustel (sh isegi reklaamidel ja videotel youtuubis ja kõikjal) eraldi play-nupp aktiveerimiseks, aga ma tahaks panna, et see oleks juba by-default peal, sest ma ei viitis seda iga kord käsitsi vajutada. so HALP needed!
pildid ka kuidas on olukrod delfis ja kuidas youutuubis:
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustprobleem: operaga peale uuendust see nuss, et iga kord on flash-rakendustel (sh isegi reklaamidel ja videotel youtuubis ja kõikjal) eraldi play-nupp aktiveerimiseks, aga ma tahaks panna, et see oleks juba by-default peal, sest ma ei viitis seda iga kord käsitsi vajutada. so HALP needed!
pildid ka kuidas on olukrod delfis ja kuidas youutuubis:
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustbaumax.ee - kas on usaldusväärne?
Veel parem kui kellegi oleks selle firma/kodulehega isiklik kogemus
Võib-olla aastaga on midagi muutunud, sest vahepeal pole tellinud, aga tolle kogemuse põhjal ilmselt tellin kunagi veel, järgmisel kevadel terrassile materjali näiteks.
-e-
Hakkas tunduma, et krt, suur summa, mis seal veel oli. Ja näedsa, selles summas olid kõnnitee äärekivid ja aurutõke ka; puitlaastplaat oli 20 mm ja kogu teise korruse põrandale + 10mm kogu teise korruse seintele jne. Nii-et ikkagi, odav.
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKumb variant on trenni mõttes tõhusam?
a) joosta pool tundi jutti
b) joosta 20min, 5min puhkamist ja sinna otsa siis taas 20min jooksu"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar