Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kaks mu (muidu täiesti arvutiinimesest) sõpra said eile teada, et delete-nupuga saab kursori ees olevat teksti kustutada. Mina olin sellest absoluutselt šokeeritud, sest delete-nupu funktsioon oli minu meelest üks esimesi asju, mida ma arvuti juures väikesena õppisin. Kas see ongi midagi sellist, mida vähesed inimesed teavad või on mu sõbrad peast vähe lihtsad?
Kaks mu (muidu täiesti arvutiinimesest) sõpra said eile teada, et delete-nupuga saab kursori ees olevat teksti kustutada. Mina olin sellest absoluutselt šokeeritud, sest delete-nupu funktsioon oli minu meelest üks esimesi asju, mida ma arvuti juures väikesena õppisin. Kas see ongi midagi sellist, mida vähesed inimesed teavad või on mu sõbrad peast vähe lihtsad?
Su sõbrad on peast vähe lihtsad.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kas Tartus on mõni äge kebabikoht? Tartus olles tunnen puudust mõnusast pitakebabist, mida Tallinnas saab näiteks Nõmme kebabis või Jansa kebabiputkas? Selline mõnus sibulaga kaetud pita kebab või ka praad.
Kas Tartus on mõni äge kebabikoht? Tartus olles tunnen puudust mõnusast pitakebabist, mida Tallinnas saab näiteks Nõmme kebabis või Jansa kebabiputkas? Selline mõnus sibulaga kaetud pita kebab või ka praad.
Aardla ristis mingi koht (crib kebab?), kuid pole kindel kas seal pitsat tehakse.
Teab keegi mingit head jalanõud talveks soovitada? Kust oleks mõtekas osta ning hind võiks mitte eriti kõrge olla. Ehk siis alla saja eurtsi.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Aardla ristis mingi koht (crib kebab?), kuid pole kindel kas seal pitsat tehakse.
RedMike tundis küll rohkem huvi pita kebabi, mitte pitsa vastu.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Tellisin möödunud suvel Paroci villa, parketti, puitlaastplaati ja nipetnäpet, kokku ~1000€ eest. Toimis. Odav. Suht kiire. Suhtlesid operatiivselt.
Võib-olla aastaga on midagi muutunud, sest vahepeal pole tellinud, aga tolle kogemuse põhjal ilmselt tellin kunagi veel, järgmisel kevadel terrassile materjali näiteks.
-e-
Hakkas tunduma, et krt, suur summa, mis seal veel oli. Ja näedsa, selles summas olid kõnnitee äärekivid ja aurutõke ka; puitlaastplaat oli 20 mm ja kogu teise korruse põrandale + 10mm kogu teise korruse seintele jne. Nii-et ikkagi, odav.
Kaup tellitud ja käes. Õhtul tellimus sisse, järgmine päev võis järele minna.
Hinnavõit võrreldes Ehituse ABC/Bauhofi jms tuli ~45%. Tõenäoliselt oli praegusel juhul asi konkreetses tootes kinni, aga see on ju täiesti jabur vahe.
Kaup tellitud ja käes. Õhtul tellimus sisse, järgmine päev võis järele minna.
Hinnavõit võrreldes Ehituse ABC/Bauhofi jms tuli ~45%. Tõenäoliselt oli praegusel juhul asi konkreetses tootes kinni, aga see on ju täiesti jabur vahe.
Kommentaar