Niisiis, sagedad lendajad! Olen kuulnud lugusi, et kui on ümberistumisega lend, siis on võimalik 1. ja 2. lennu vahele jätta 24h või rohkem, ehk siis teha ümberistumine mõnel muul päeval ilma lisatasusi maksmata. Kas see vastab tõele ja kuidas seda üldse teha saaks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMille poolest erineb Harjumaa meenteede hooldus Raplamaa ja Pärnumaa teede hooldusest, et alati kui lumi maas, on Tallinnast Pärnu sõites Raplamaa piiril wtf moment - kas Harjumaal üldse teid ei hooldata?308
Kommentaar
-
Oleks vaja üks küsitlus käima lükata, mitte midagi uhket. Kuskil 15-20 valikuvarianti, vastaja peab tegema ühe valiku ja ei tohiks näha seniseid tulemusi. Ning mina, kui küsitluse läbiviija, võiks näha, kas keegi on topelt hääletanud (IP vaatamise valikuvariant siis?). Lisaks võiks saada vastaja lisada ka oma nime. Nii, et help! Oskab keegi mingit lihtsat interneti keskkonda soovitada?
Tänud ette!
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustOleks vaja üks küsitlus käima lükata, mitte midagi uhket. Kuskil 15-20 valikuvarianti, vastaja peab tegema ühe valiku ja ei tohiks näha seniseid tulemusi. Ning mina, kui küsitluse läbiviija, võiks näha, kas keegi on topelt hääletanud (IP vaatamise valikuvariant siis?). Lisaks võiks saada vastaja lisada ka oma nime. Nii, et help! Oskab keegi mingit lihtsat interneti keskkonda soovitada?
Tänud ette!
E: jah, google docsi juurest valides create form
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas keegi oskaks Saksamaal (Münchenis) tööd pakkuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustgoogle docsiga vist saab midagi sellist teha
E: jah, google docsi juurest valides create form
Kommentaar
-
Selline kiire küsimus, et kas ISICu debeetkardi esiküljel olevat infot (näiteks neid kahte pikka koodi) saab kuidagi kurjasti ära kasutada ? Kuna mulle pandi 8. klassi pilt värske tudengikaardi peale (ja ma nägin seal suht seff välja), siis scännisin sisse ja panin FBsse üles, kuna tellisin nagunii uue kaardi (see ju kasutu, keegi ei tunne mind selle pealt ära). Kas peaksin igaks juhuks seniks oma kontolt raha ära kandma või on potentsiaalsel kurjade kavatsustega inimestel enamat vaja kui neid numberid seal ?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSaksa keelt mingilgi tasemel oskad? Minu kogemus on, et kui saksa keelt ei oska, siis Saksamaal on lootust üksnes koristajaks saada. Rohkema jaoks on tutvusi vaja. Seda ütles mulle vestlusel paar aastat tagasi ühe saksa firma personalijuht. Aga mine sa tea, äkki tegu üksnes tema arvamusega ja nende firma värbamispoliitikaga. Eks igas riigis leidub ka selliseid kohti, kus ainult inglise keelega hakkama saab, aga lihtsalt peab oluliselt kauem otsima.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustEi näe foorumis embedditud juutuubi jms videosid. Ainult must kast ja play nupp, aga klõpsates ei funka. Mingid settingud-toolsid vaja paika panna? Kuidas?
Probleem ainult IEga, FFga korras.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar