Algselt postitas ballack
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitust1 loll jõuab rohkem küsida kui 10 tarka vastata :P Kuid samas tarkus on minimaalne lolluse eksisteerimine!!
kui 4/5 inimestest kannatavad kõhulahtisuse käes siis kas ülejäänud 1/5 naudivad seda?
kui inimene arenes ahvidest siis miks ahvid siiani alles on?
24 tundi päevas, 24 purki kastis - kokkusattumus?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustkui inimene arenes ahvidest siis miks ahvid siiani alles on?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustinimene ei arenenud ahvist. Inimesel ja ahvil oli ühine eellane.
Kommentaar
-
Algselt postitas users Vaata postitustMillisest font'ist leiaks samasugused numbrid nagu on Eesti koondise särkidel?
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkuusakoski ikka tahab
Tänud, budu.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustViisin siis täna Kuusakoskisse ära. Ainuke raske asi oli see, et pidin selle 70 kg jubina üksi autosse vedama ja tõstma, sest taku raisk magas ja ei tahtnud appi tulla. Muidu täitsa tore koht, isegi 130 krooni anti asjanduse eest.
Tänud, budu.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustpalun palun rein.ehk sellest 130 kroonist jääb ka üle mulle siis üks õlle teha?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar