Okei tunnistan, et läksin kergemat vastupanu teed, ja ei viitsinud wikipediat sirvida. Sellegipoolest saaks siit enamus küsimused kätte googeldades, ja võiks teema lukku ära panna. Küsimus toredate ja huvitavate valmiskampaania videote ja artiklite kohta vast ei tohiks kedagi häirida. Aitäh
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustMiks ma peaks hakkama vaidlema siin delfi kommentaariumis? Küsisin kaks lihtsat küsimust: kas kellegil on huvitavaid videoid või artkleid valimiskampaaniast? Ning teise küsimuse, kuna ma pole üldse kursis USA valimissüsteemiga. Kui ei taha vastata siis pole vaja postitada mingeid igivanu " let me google that for you " nalju ja muid tobedaid küsimusi.
Ei ütle üldse paha pärast. Loodetavasti saad presentatsiooni edukalt tehtud
Edit: ei ole huvitav link, aga Romney apparently pizdiitas elu eest kampaania käigus: http://www.patheos.com/blogs/slackti...ocuments-them/
Mitte, et ta ilmselt ainus oli või nii, aga ikka.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
vaevalt, et tegemist on mingi täpisteadusega, kuid siiski let's talk plekk http://www.opensecrets.org/pres12/see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustMiks ma peaks hakkama vaidlema siin delfi kommentaariumis? Küsisin kaks lihtsat küsimust: kas kellegil on huvitavaid videoid või artkleid valimiskampaaniast? Ning teise küsimuse, kuna ma pole üldse kursis USA valimissüsteemiga. Kui ei taha vastata siis pole vaja postitada mingeid igivanu " let me google that for you " nalju ja muid tobedaid küsimusi.Algselt postitas rixxer Vaata postitustEks jah. Vajadus lasta foorumil oma koolitöö ära teha tekitab ikka tobedaid nalju ja toredaid küsimusi. Eks see ole personaalne kiiks, aga selline trend on häiriv.
Oh seda va eestlaslikku kadedustMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustHmm..., siin teemas on enamus "rumalatele" küsimustele googel'dades mõne minutiga vastused leitavad, aga hoolimata sellest neile üldjuhul vastatakse ilma irisemata.
Oh seda va eestlaslikku kadedust"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
ja nüüd isiklikumat laadi küsimusele vastust vaja. mille kuradi pärast mul korralikku habet ei kasva???
vanust juba tervelt 23 aastat, niiet piimanaljad võite jätta, karvkate kasvab kiirelt ja korralikult kõikjale näopiirkonda, ent läbi aegade on kuradima kole välja näinud, võrdlemisi hõre ja pehme ja üleüldse õnnetu. seetõttu pole kunagi olnud võimalik midagi normaalset kasvatada, ometi ajada tuleb ikkagi praktiliselt igapäevaselt, et mitte kehv välja näha.
geenid nagu olla ei saa, isal ning teistel meessoost lähisugulastel kasvab korralik tume ja tihe kate ette kui vaja. üritasin üle hulga aja jälle mõnda aega ajamata olla, lihtsalt eksperimendi mõttes, tutkit, ikka väga õnnetu juhus jälle näos.
ajasin just jälle maha, väga frustreeriv.
küsimus siis selles, kas mingilgi viisil karvakasvu näos võimalik stimuleerida või peabki leppima tõsiasjaga, et habemikku minust ei saa?
karvakasv näkku tekkis nagu kord ja kohus puberteedi keskpaigas, ent õnnetuseks ongi kogu see kasv siiani mingisugune imelik piimakatte ja korralikku habeme vahele jääv ollus, oehh.
kurb vaadata, kuidas alaealised nolgid oma uhkete paaripäevaste liivapaberitega mööda linna ringi patseerivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustküsimus siis selles, kas mingilgi viisil karvakasvu näos võimalik stimuleerida või peabki leppima tõsiasjaga, et habemikku minust ei saa?
Kui arstile muret kurdad, siis äkki kirjutab mõned lubatud tabletid/tilgad välja.
Isiklik kogemus puudub, aga võid proovi teha.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLeidub siin inimesi, kes tegelevad Tartus autorendiga? Või on äkki kellegil mõni tuttav selles vadlkonnas asjapulk. Hea oleks, kui oleks koos juhiga. Auto võiks olla selline, mida just eriti tihti ei kohta linnas. Veel parem, kui kellegil foorumist oleks kena auto ning ta viitsib lühikest aega juhti mängida. Ilmselgelt saab abivalmis inimene tasustatud.
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustküsimus siis selles, kas mingilgi viisil karvakasvu näos võimalik stimuleeridaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKunagi räägiti et kanasitt pidi aitama. Proovinud ei oleInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKeegi?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Aga kas selle habemega nii pole, et mida tihedamini maha ajad, seda kiiremini ta tagasi tuleb? Muuhulgas ka rohkem? Et kui iga päev ajada nt, siis mõne aja jooksul oled nädalaga habemik valmis. Parandage, kui ajan umbluud."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Aga kas selle habemega nii pole, et mida tihedamini maha ajad, seda kiiremini ta tagasi tuleb? Muuhulgas ka rohkem? Et kui iga päev ajada nt, siis mõne aja jooksul oled nädalaga habemik valmis. Parandage, kui ajan umbluud.308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar