võimalik, aga elu näitab, et asjad levivad varem kui peaks...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustmis asi on mulinee?
õige vastus o,5 kast õlut
1. vehklemisvõte, ringi- või poolringikujuline liigutus vastase mõõga vältimiseks
2. peenike värviline siidlõng, kasutatakse tikkimiseks vms
tõe huvides olgu märgitud, et teise variandi täpsustamiseks tuli vanaemale helistada, aga kuna ta viimasel ajal enam väga palju ei tinuta, siis ma võtaks need joogid siiski endale.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkaks tähendust:
1. vehklemisvõte, ringi- või poolringikujuline liigutus vastase mõõga vältimiseks
tõe huvides olgu märgitud, et teise variandi täpsustamiseks tuli vanaemale helistada, aga kuna ta viimasel ajal enam väga palju ei tinuta, siis ma võtaks need joogid siiski endale.
mu õde hirmutas mulineedga l-eestis, ta oli minust 6 aastat vanem
ja ma kartsin neid, eriti kui mingi traktor tuli veel tagant.
a ma küsin õe käest mis need täpselt tähendavad
lõngasid ma kartsin küll
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkaks tähendust:
tõe huvides olgu märgitud, et teise variandi täpsustamiseks tuli vanaemale helistada, aga kuna ta viimasel ajal enam väga palju ei tinuta, siis ma võtaks need joogid siiski endale.
mis see tähendab?
valab tina?
ennustab?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustpõhja-eestis eland terve elu.
hirmutanud ka kedagi ei ole, ta vaikne korralik vanainimene.
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustMismoodi on parem juhitavus, peened või laiad rehvid?
Aga nt. Saksamaal tuleb kindlasti laiad, õhukesed ja suurte velgedega rehvid alla kruvida
Kommentaar
-
täpselt sellist (nagu kaitseväelased ja kaitseliitlased kannavad) ei tohi suvalistel riietel kanda (miskine seadus või reegel või asi pidavat selle kohta olema). pead ostma veits teistsuguse....midagi sellist mis tavapoodides müüakse. laagri maksimarketis on miskine pisikene poekene kus müüakse militaarasju ja seal on olemas. kirjaga estland on kindlalt olemas, kirjaga eesti ei ole olemas aga seda kas estonia ka on olemas või mitte seda ei mäleta. ilma kirjata variant peaks ka olemas olema. ma arvan et ka kroonu aidas peaks mõni selline tikand olemas olema (www.kroonuait.ee). koduka piltidel ei paistnud küll aga loogiline oleks et on olemas. kui ei viitsi niisama minna siis võid ka helistada enne sinna kroonu aita ja küsda järgi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar