Kui sülearvuti on õrnalt maha kukkunud ja maandunud toitejuhtme augu juurde ning sealt veidi mõlkis, kas siis garantii veel kehtib?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas epicap Vaata postitustKas Kataloonia iseseisvub ? /arvamused/
Ja mis seljuhul Hispaania koondisega saab näiteks.. Või Barcaga?
Hispaania koondis lakkab eksisteerimast kuna Barca moodustab oma Kataloonia liiga kus nad on Espanyoliga kahekesi ja Barca võidab igal aastal kõik tiitlid. Liiga, karika jne.
Kataloonia koondis maailmameistriks!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustJah.
Hispaania koondis lakkab eksisteerimast kuna Barca moodustab oma Kataloonia liiga kus nad on Espanyoliga kahekesi ja Barca võidab igal aastal kõik tiitlid. Liiga, karika jne.
Kataloonia koondis maailmameistriks!!!!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas seda sarkasmi sellises koguses on tõesti vaja ?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas seda sarkasmi sellises koguses on tõesti vaja ?
vb pigem kelmikat irooniat, sest sarkasmi on siin ainult terake,
tegelikult asjad ju nii ongi,
Kataloonia iseseisvus on lähemal kui ta siiamaani on olnud
It's actually a democratic facade hiding a fundamentally imperialist structure. There is no real Spanish state – there are a series of nations that Castile conquered, and called SpainGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKas tabasin õige aja?
Pink Martini - ShchedrykMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustvb pigem kelmikat irooniat, sest sarkasmi on siin ainult terake,
tegelikult asjad ju nii ongi,
Kataloonia iseseisvus on lähemal kui ta siiamaani on olnud"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustHotmail saadab kontaktidele mingeid kirju laiali. Mis ma ette võtta saaksin?
Kommentaar
-
vana Nokia + peakomplekt. Kuidas ma saan seadistada nii, et automaatselt kõne vastu võtaks?
Lisatarviku seadete alt panin selle nagu peale, aga ei toimi. Proovinut mitme telefoniga ja mitme hands-freega, aga sittagi. Kas ma pean kusagilt veel mingeid seadeid torkima? Keegi saab kinnitada et tal selline asi kunagi töötanud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustvana Nokia + peakomplekt. Kuidas ma saan seadistada nii, et automaatselt kõne vastu võtaks?
Lisatarviku seadete alt panin selle nagu peale, aga ei toimi. Proovinut mitme telefoniga ja mitme hands-freega, aga sittagi. Kas ma pean kusagilt veel mingeid seadeid torkima? Keegi saab kinnitada et tal selline asi kunagi töötanud on?FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas epicap Vaata postitustKas saad proovida muuta telefoni profiili, pane profiil autos...
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustautos?
EDIT: Kui kõne teavitus pole helin (vaid 1 piiks või muud valikud) siis ei tööta vist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar