Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii. Küsimus selline, et äkki oskate tulistada inglisekeelseid sopalehti/jalkaportaale, mis kõige kollasemaid ja uskumatumaid vuti"uudiseid" üllitavad. Mida sürrim, seda parem. The Sun on alati igasuguse saasta lipulaev, on kellelgi äkki veel mõni hea vihje?
P.s. ei maksa muretseda - ei hakka siinset foorumit nende "uudistega" rikastama, töö jaoks tarvis.
Olümpia hotelli juures asuva bussipeatuse juures on igasugu vastavat träni. Grinderid, bongid ja jumal teab veel misasjad. Ma ise muidugi ei tea, aga ma olen kuulnud.
Nii. Küsimus selline, et äkki oskate tulistada inglisekeelseid sopalehti/jalkaportaale, mis kõige kollasemaid ja uskumatumaid vuti"uudiseid" üllitavad. Mida sürrim, seda parem. The Sun on alati igasuguse saasta lipulaev, on kellelgi äkki veel mõni hea vihje?
P.s. ei maksa muretseda - ei hakka siinset foorumit nende "uudistega" rikastama, töö jaoks tarvis.
Olümpia hotelli juures asuva bussipeatuse juures on igasugu vastavat träni. Grinderid, bongid ja jumal teab veel misasjad. Ma ise muidugi ei tea, aga ma olen kuulnud.
Suvel oli arvutis väike viirus, mis peitis kõik mu failid ära. Nende uuesti kättesaamine ei olnud raske, pidin lihtsalt Windowsi menüüst panema Show hidden files and folders. Aga nüüd tekkis probleem selles, et kui tahan neid faile kuskile mujale üle viia(CD-le, MP3-le) siis need failid lihtsalt ei ilmu seal. Keegi oskab aimata milles probleem võib olla ?
Kommentaar