Mul kodus 2 telekat, ühe antenni otsas, üks telekas töötab jumala perfektselt aga teine teeb sellist pulli, misasja ma pean tegema, see segab mu telekavaatamist
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
kõigepealt proovi kui on ühendatud ainult ühele telerile (hetkel mässav telekas) ja kui probleem jätkub siis võib asi teleris (mitte 100% kindlusega).Mul kodus 2 telekat, ühe antenni otsas, üks telekas töötab jumala perfektselt aga teine teeb sellist pulli, misasja ma pean tegema, see segab mu telekavaatamist
http://img408.imageshack.us/img408/7397/p7270072jh9.jpg
kui toaantenn on siis osta teine antenn lisaks ehk mõlemad telekat oma antenniga. kui väliantenn on kusagil katusel ja sealt tuleb mõlemasse telekasse siis ei kujuta ette.Kommentaar
-
väliantenn on, üks antennijuhe tuleb tuppa, selle jagame 2-ks ja nii see pilt tulebki. Kas mingit pildiparandusjuppi ei ole võimalik vahele panna?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
selle kohta ei oska midagi öelda. aga võid näiteks sinna kirjutada oma küsimuse ja ma arvan et keegi ikka oskab midagi vastata: http://www.tevalo.ee/foorum/Kommentaar
-
Ja tekkis veel selline küsimus, et kui ostan kõige tavalisema Sati panni ja tüüneri, kas siis mul oleks võimalik väikese nokitsemisega, tasuta ja ausalt püüda teavakanaleid ilma, et ma liituks mingi Viasatiga ja ilma, et politsei tuleks minu ukse taha möllamaRien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
kuidas võtta...näiteks autorallis talverallidel on kitsad ja kõrgeprofiililga rehvid, mis garanteerivad väga hea juhitavuse ja teelpüsivuse( piigid muidugi loevad ka palju).asfaldi rallidel kasutatakse laiasid madalaprofiiliga rehve et oleks maksimaalne haarduvus asfaldiga. samas hea juhitavus ja sõidumugavus ei käi teps mitte käsikäes ja mis kõige tähtsam hea juhitavus loeb ka autost maru paljuAILTONKommentaar
-
kuna maailmason ikka palju tasuta olevaid taevakanaleid, siis minu teada tuleb osta hästi võimas sati pann et hästi püüda neid, aga neid viasati omasid vist ei saa nii lihtsalt, samas kui sul mõni tuttav või tuttavate tuttav on osav poiss siis see teeb sulle parasjagu nö kuldkaardi valmis ja kui elad kuskil eramus siis ei tule sulle mingid tüübid ka selgaJa tekkis veel selline küsimus, et kui ostan kõige tavalisema Sati panni ja tüüneri, kas siis mul oleks võimalik väikese nokitsemisega, tasuta ja ausalt püüda teavakanaleid ilma, et ma liituks mingi Viasatiga ja ilma, et politsei tuleks minu ukse taha möllamaAILTONKommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar