Veel üks abipalve seoses galaxyga. Nimelt panin telefoni mini-SD kaardi, kui ma ei leia seda kuidagi ei arvutiga ühenduses ega telefonis endast üles. Kas ma pean selle kuidagi mountima või mõne muu settingsu ära muutma, et tööle hakkaks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeel üks abipalve seoses galaxyga. Nimelt panin telefoni mini-SD kaardi, kui ma ei leia seda kuidagi ei arvutiga ühenduses ega telefonis endast üles. Kas ma pean selle kuidagi mountima või mõne muu settingsu ära muutma, et tööle hakkaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMilline Galaxy? Ja mis mahuga kaart?
Kommentaar
-
...ja ehk on abi sellestki:
If its connected to your computer and the USB connection mode is "Mass Storage", the SD card cannot be used by the phone. You may like to change the connection mode by pulling the notification bar from top and selecting "Charge only" so that it does not mounts the SD card and it remains usable by the phone while it is connected to PC.
...ja kuidas on lood USB-debugginguga?
Fakin hell, ma just paar päeva tagasi küsisin, et kas mõni tänapäine tehnikavidin ei võiks ometi lihtsalt TÖÖTADA, ilma, et teda peaks imeteadmisi kasutades penetreerima lakkamatult...
Kommentaar
-
hetkel ei leidnud paremat teemat, aga küsimus selline: mis lugu on ETV-s saate "Eesti Lood" alguslooks? siit saab näiteks tuvastada- http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=133935 , esimesed 25 sekundit siis.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMagistrali bowling on veel avatud?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKüsiks siis veel nii: Kas Magistralis veel bowling üldse eksisteerib ning kui jah, siis mis aegadel ta avatud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeel üks abipalve seoses galaxyga. Nimelt panin telefoni mini-SD kaardi, kui ma ei leia seda kuidagi ei arvutiga ühenduses ega telefonis endast üles. Kas ma pean selle kuidagi mountima või mõne muu settingsu ära muutma, et tööle hakkaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKas Settings -> Storage seal näitab, et kaart on olemas? Kui ei ole siis vaata kas oled kaardi ikka lõpuni sisse lükanud nii palju kui vaja ehk siis kuni klikk kostub. Kõige sagedasem probleem, et enda arvates lükatakse lõpuni kuigi tegelikult ei lükatud lõpuni (just väikeste kaartide puhul...endalgi korra juhtus see).The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar