Ei hakka puusalt tulistama ja küsin kohe ära kas see intsident sai ka kuidagi registreeritud, et juhtunut tõestada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma võtsin veidi süveneda ja no ei leia mitte midagi sellist, millega sa oma äpardust KÜ-le saaksid inkrimineerida. Mis tänavaga konkreetsemalt tegu oli? Kui see tee- ja kraavialune maa just ühistu oma ei ole, peaks ikka kohaliku omavalitsuse volitet asutus tegelema liikluskorraldusvahendite paigaldamisega vajalikesse kohtadesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ctulu Vaata postitustvajusin autoga ühe korteri ees oleva tänava kõrval olevasse kraavi. See oli lumega kaetud ja polnud tähistatud. Välja tõmbamine läks maksma 50 euri. Kas mul on alust seda korteriühistult välja nõuda, sest neil on ohtlik koht märgistamata või ohutuks tegemata? Kas on mingid paragrahvid millele võiksin viidata, kui neile kaebuse esitan. Neil peaks ju olema kohustus vähemalt lumigi korrektselt ära lükata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Pildid on olemas ja arve puksiirteenuselt ka. Tegu on korteriühistu maaga ja kohalikud elanikud on ise juba tükk aega pahased olnud, et seal mingi kraav on. Politsei kutsumise peale jah ei mõelnud. Puksiirteenus oli kallis, sest sõbra auto välja tõmmata ei jõudnud ja mul ei olnud odavamat numbrit käepärast võtta tol hetkel. Pidin läbi ühe teise koha tellima, mis hinnale 10-15 euri otsa lükkas. Toimus öösel, nii et see pani ka hinnale juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ctulu Vaata postitustPildid on olemas ja arve puksiirteenuselt ka. Tegu on korteriühistu maaga ja kohalikud elanikud on ise juba tükk aega pahased olnud, et seal mingi kraav on. Politsei kutsumise peale jah ei mõelnud. Puksiirteenus oli kallis, sest sõbra auto välja tõmmata ei jõudnud ja mul ei olnud odavamat numbrit käepärast võtta tol hetkel. Pidin läbi ühe teise koha tellima, mis hinnale 10-15 euri otsa lükkas. Toimus öösel, nii et see pani ka hinnale juurde.
Kommentaar
-
nõukaajast jäänd, Kohtla-Järve rajoon oli, ja Sompas oli kaevandus, orul suur turbatööstus, ahtme inimesed käisid/ käivad kas estonia või viru kaevanduses või järve linnaosa tehastes. viivikonnas ja sirgalas karjäär.
kõik suured monoasulad, kuidagi peab neid haldama, muidu oleks veel rohkem persses.
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustKas keegi oskab öelda, et kas tasub täna maailma lõppu ootama jääda või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa mõtlesin, et hind võiks 300.- eurtsi lähedale jääda.
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar