No Tele2-el on näiteks 30GB see piirang.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Seda on küll juba küsitud, aga mina ei suuda seda gay-ass otsingut taltsuda. Anywhore, kuidas saab IMDB-s panna default keele inglise keele peale, et ta ei hakkaks muidu inglisekeelsel veebilehel järsku neid pealkirju eesti keelde tõlkima, mistõttu pahatihti ei leiagi õigeid filme üles. Aitäh.
Kommentaar
-
pole vaja kumbagi teha. kuna ennast häirib samuti rängalt, kui arvuti kasutaja eest vägisi "oma peaga" mõtleb ja tegutseb, siis sai ka kunagi samale murele lahendust otsitud ja vastus osutus väga lihtsaks - lükka www.imdb.com asemel bookmarkidesse akas.imdb.com ja inglise keel püsib.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKäega vasakult paremale või paremalt vasakule üle ekraani libistsmine ei toimi? Samsungil igatahes selline lahendus.Algselt postitas elx Vaata postitustNo ilmselgelt on see Samsungile ainuomane lahendus. Lumia osas ei oska kahjuks aidata.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustKuidas ja kas üldse saan teha oma nutitelefoniga brauserist pilti nagu seda saab teha arvutiga print screeniga? Nokia lumiat oman.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustGalaxy Ace - kuidas see töötab? Ma tean, et ma olen kuidagi neid screenshotte kogemata teinud, kuid aru ma sellest pole saanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar