Mis erinevus on Vaz 2107 ja Vaz 2105?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustMis erinevus on Vaz 2107 ja Vaz 2105?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustÄkki pead perenõustaja juurde pöörduma? Või lihtsalt ära söö ube.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSealt pilte vaadates ei saa ma endiselt erinevusest aru
Kommentaar
-
Algselt postitas morsk Vaata postitust05 tootmist alustati enne kui 07.. 07 on seest tsipa teistsugune ja väljast ka natukeneMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
07'el on ees kroomitud (hõbedane ja läikiv) iluvõre.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
O7-mel (võrdluses 05-ga) ka teistsugused esi ja tagastanged, tagatuled, küljepeeglid, (iluvõre võis olla ka must), kapott kõrgendusega;
salongis: nn. ühestükis esiistmed (05-l n.ö. kaheosaline), armatuurlaud kapitaalselt teistsugune..ühesõnaga sheffim ja ilusam..Tean mis räägin sest mul õnnestus mõlemite omanik olla ja kohviks sõitta..nende autodega sai vaid kaks korda õnnelik olla : siis kui ostsin ja siis kui müüsin, ehkki 07 oli mull ikka väga äss pill eksportsisuga, SAABI istmed, katuseluuk, valuveljed, tumeklaasiring, rallirool, lühendatud käigu ja käsipidurikang, lisa udukad, küljekarbilaiendid, suursumpa jne tuunitud värk ja tume pruun..Mõnikord näen teda ikka unesRummaBastards!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar