"jessenini" dok-sarja reklaamilauluks (ETV2 peal) on üks väga kuulus klassikaline teos. palun aidake see tuvastada!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustKüsimus neile kes käinud EJL korraldatavatel kohtunike koolitustel. Kas pärast läbimist saate mängudele määramisi tihti? Milliste liiga mängudele näiteks? Kas mingit raha ka makstakse töö eest?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustJah; IV, III, II, U17, U19, Väike karikas, Karikas; Jah. Kui ise huvi üles näitad, saad määramisi tihedamalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustTänud vastamast! Kui tohib küsida siis kui suur see rahasumma on?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustAga võin öelda et normaalselt tehes on aastas 13 kuupalk olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustEt kui ma Taskila oleks siis makstaks 30 000 EUR (täiesti lampi summa) ja kui Maxima töötaja oleks siis makstaks 300 EUR (täiesti lampi summa) vilistamise eest? Noh...nii see 13. palk kipuks olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustErinevatel tasemetel on erinev summa, Peakohtunik saab alati rohkem, kui abikohtunik. Tule tee litsents ära, siis saad teada. Aga võin öelda et normaalselt tehes on aastas 13 kuupalk olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustErinevatel tasemetel on erinev summa, Peakohtunik saab alati rohkem, kui abikohtunik. Tule tee litsents ära, siis saad teada. Aga võin öelda et normaalselt tehes on aastas 13 kuupalk olemas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSa oled joonud jälle?
Kommentaar
-
Vastab see kuuldus tõele, et teiste linnade elanikest õpilased saavad ka tallinnas tasuta sõita?
Palju üksik pilet maksab tallinna linnaliini bussis?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustVastab see kuuldus tõele, et teiste linnade elanikest õpilased saavad ka tallinnas tasuta sõita?
Palju üksik pilet maksab tallinna linnaliini bussis?
Piletihinnad: http://www.tallinn.ee/est/pilet/Soid...tes-21.09.2012
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustPean sind kurvastama...ei ole. Aga arvestades kellaaega siis sa ise tulid kusagilt joomast. Nagu ma näen, siis sa ei saanud aru, et selles tekstis üldse mingi pointki oleks...loe uuesti...äkki saad aru. Annan aega otsida...tänavalastel see otsimine suht raske ja keeruline (kui ise juba teravaks läksid).
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMa isegi ei viitsi sinuga vaidlema hakata. Loe parem ise mu postitus veel korra läbi. Ise sa läksid oma Taskilaga ning Maximaga full retard.
2) See Taskila ja Maxima olid vägagi mõttega öeldud. Ma ütleks, et liigagi selge vihje. Kui ikka aru ei saa siis pole suga midagi teha. Inimene küsib otse aga vastuseks tuleb sult palju teksti aga mitte mingit vastust...kui vastad siis vasta konkreetselt mitte ära häma. Nahui on vaja tekitada inimesel uusi küsimusi kui saad vastata nii, et neid ei teki? Kui tead siis vasta ja kui ei tea siis ole kuss ja ära näita välja, et sa tead kõike kui tegelikult ei tea.
Kui võtsid seda küsimust ennist halvustavana siis on see sinu probleem või vigastus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar