Suur tänu kõikidele sisuka vastukaja eest! Loodan, et sellest on talle ka abi!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
kirjandusteema jätkuks: üldiselt kõik ära öeldud, tuleb ise aktiivne olla ja kirjastusi natuke (viisakalt) tüüdata. aga näiteks värske rõhk on sesmõttes kasulik, et kirjastajale oma materjali saates saab kohe märkida, et kuskil on juba avaldatud - järelikult mingi tase on olemas.
kui sul kõigepealt niisama vastukaja vaja, siis mine vaata näiteks poogen.ee'sse, riputa paar lugu üles ja mõni võib-olla isegi kommenteerib. alati parem vastukaja kui sõprade patsutused õlale. esimese raamatu puhul saatsin vist küll umbes kümnesse kirjastusse oma käsikirja, lõpuks vedas. ma tegelikult tegin seda ka, et saatsin mõningatele kirjanikele oma kraami ja küsisin, et kas nad oskavad mingit kirjastust soovitada. oskasid, lõpuks selle kaudu saingi. pealegi, mõni tuntud kirjanik mõjub alati hea soovitusena kui kirjastusel vaja kulkast raha küsida. see jälle omaette ooper. ühesõnaga, kui siht silme ees, siis peab veidi pealetükkiv olema ja kõigi võimalike kirjastustega ühendust võtma ning kui materjal heal tasemel, siis kõik võimalik.
Kommentaar
-
Uus arvuti, sai uuesti iTunes tõmmatud, kuid iPod Nanot (3. gen) iTunes enam ei tuvasta, ei tee seda ka Winamp. Laadima küll hakkab, kuid faile ei näe ning muusikat ka lisada ei saa. My Computer kaustas on iPod nähtaval, sellele peale klikkides tuleb aga teade, mis nõuab, et iPodile format tehaks. On kellelgi nõuandeid, mida teha? Sisu väga ära kustutada ei tahaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustMiks jalgpallis ei tehta rohkem set play free kicke nagu siin barca alguses tegi? Ma rohkem ei olegi vist v2ga n2ind selliseid
Kommentaar
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustKas ma olen ainuke kellel Ghrome ei ava Triobet.ee-d, lööb ainult punase tausta lahti, milles võib probleem olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustjep, Exploreriga täitsa avab, muid brausereid ei ole.
ei tea milles kala? windows8 startmenüüst valides chrome avab ilusti, aga desktopilt valides mitte.
Kommentaar
-
Pole niivõrd küsimus kuivõrd abipalve... aga panen auhinnaks kaks kannu õlut sellele, kes annab minu meelest hea (teostatava ja originaalse) mõtte, mida kinkida sünnipäevaks 20 aastasele neiule. Kaks varianti, kas umbes 15 eurone asi (kui üksinda) või siis umbes 50 eurone (kamba peale). Tähtajaks on maksimaalselt paar tundi .
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustPole niivõrd küsimus kuivõrd abipalve... aga panen auhinnaks kaks kannu õlut sellele, kes annab minu meelest hea (teostatava ja originaalse) mõtte, mida kinkida sünnipäevaks 20 aastasele neiule. Kaks varianti, kas umbes 15 eurone asi (kui üksinda) või siis umbes 50 eurone (kamba peale). Tähtajaks on maksimaalselt paar tundi .
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustToiduakadeemia koolitus. Ise ei ole käinud, aga sõber käis prutaga Tai köögi koolitusel ja rääkis kogu asjast ülivõrdes. Oli olnud tohutult lõbus ent professionaalne õhkkond ja lisaks õppis igasuguseid eksootilisi roogasid valmistama. Hariv kingitus ei jookse kunagi mööda külgi maha, leian mina.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar