Algselt postitas AnnaS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui kolmapäeval tahaks Stocki kruiisile minna, aga ID kaarti pole, siis kui esmaspäeva hommikul KMA büroosse minna, kas siis on lootust õigeks ajaks jõuda ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJaa, ma tean, et viie päeva jooksul. Aga siin on viis päeva ju maksimum aeg. Üldiselt tavajärjekorras on 30 päeva, aga kätte saab mingi kahe nädalaga. Et tahtsingi teada, et mis see reaalne praktika näitab, kui keegi on hiljuti kokku puutunud .
Aga püüame filosoofiast matemaatiliseks minna näiteks. Sa annad sisse paberid esmaspäeval, 5 päeva arvestatakse alates järgmisest päevast ehk teisipäevast. Ja nad peavad sulle veel mingi kirja või teavituse saatma...“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMina puutusin kuu aja eest. Täpselt kolm tööpäeva läks nö "tavajärtsus". Nii-et riskantseks läheb sul. Kuivõrd Stockiga tegemist ja riskid väikesed, siis sinu asemel annaksin taotluse sisse ja kui uus kaart ei jõua, läheksin illegaalina.
Kuigi no tegelikult küsimus ei puuduta mind, mul ID täitsa kehtiv, aga ühte teist liiget meie seltskonnast.
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustLäheb filosoofiliseks kätte Iseenesest on ju kõik võimalik, aga kas just sina selle võimaluse otsa satud, selles on küsimus
Aga püüame filosoofiast matemaatiliseks minna näiteks. Sa annad sisse paberid esmaspäeval, 5 päeva arvestatakse alates järgmisest päevast ehk teisipäevast. Ja nad peavad sulle veel mingi kirja või teavituse saatma...
Kommentaar
-
Duubeldan, mul pole ka laeva peale minnes keegi midagi vaadanud peale pileti ja minu kaasreisijaid pole ka ID-kaardi küsimusega tülitatud. Check-inis on siiani mult dokumenti siiski nõutud...“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
sportsdirecti radadel taas, kellegil on ette tulnud, et tellimus jagatakse kaheks pakiks ja kogu reisi viimases osas juhtub et rootsist on üks pakk tallinna jõudnud ja teine teele pandud? selles mõttes veider, et kogu reisi tegid kenasti koos ja alles stockis pani üks eest jooksu. lisaks näitab see "jälgimise tulemus" või inglise keelne kiri "way bill" , et 2 pakki lahkus stockist, kuigi samalt dhl jälgimislehe alt poolt võin lugeda et üks on kohal ja teine "piece" lahkus Stockist alles? segane jutt, keeruline kirjeldada, aga ehk sai mõni aru ja oskab vastata.
Kommentaar
-
Mis värk sellega on et downloadin ja installin Java ära aga ikka igal pool kus Javat vaja läheb ütleb ikka sama moodi :
The version of “Java” on your system does not include the latest security updates and has been blocked. To continue using “Java”, download an updated version from Oracle’s website.
Mis ma valesti teen?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitust. Kuivõrd Stockiga tegemist ja riskid väikesed, siis sinu asemel annaksin taotluse sisse ja kui uus kaart ei jõua, läheksin illegaalina.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustsportsdirecti radadel taas, kellegil on ette tulnud, et tellimus jagatakse kaheks pakiks ja kogu reisi viimases osas juhtub et rootsist on üks pakk tallinna jõudnud ja teine teele pandud? selles mõttes veider, et kogu reisi tegid kenasti koos ja alles stockis pani üks eest jooksu. lisaks näitab see "jälgimise tulemus" või inglise keelne kiri "way bill" , et 2 pakki lahkus stockist, kuigi samalt dhl jälgimislehe alt poolt võin lugeda et üks on kohal ja teine "piece" lahkus Stockist alles? segane jutt, keeruline kirjeldada, aga ehk sai mõni aru ja oskab vastata.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustsportsdirecti radadel taas, kellegil on ette tulnud, et tellimus jagatakse kaheks pakiks ja kogu reisi viimases osas juhtub et rootsist on üks pakk tallinna jõudnud ja teine teele pandud? selles mõttes veider, et kogu reisi tegid kenasti koos ja alles stockis pani üks eest jooksu. lisaks näitab see "jälgimise tulemus" või inglise keelne kiri "way bill" , et 2 pakki lahkus stockist, kuigi samalt dhl jälgimislehe alt poolt võin lugeda et üks on kohal ja teine "piece" lahkus Stockist alles? segane jutt, keeruline kirjeldada, aga ehk sai mõni aru ja oskab vastata.
Kommentaar
-
Tere. Väikene lahendamata olukord. Rahu, ainult rahu - teemaks pole alkohol. Teema keskpunktis on Samsung S2. Kas hot.ee-s ei peagi aparaat klaviatuuri kirja kirjutamisel kuvama?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustMis värk sellega on et downloadin ja installin Java ära aga ikka igal pool kus Javat vaja läheb ütleb ikka sama moodi :
The version of “Java” on your system does not include the latest security updates and has been blocked. To continue using “Java”, download an updated version from Oracle’s website.
Mis ma valesti teen?varupallivarupumpaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar