Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTere. Väikene lahendamata olukord. Rahu, ainult rahu - teemaks pole alkohol. Teema keskpunktis on Samsung S2. Kas hot.ee-s ei peagi aparaat klaviatuuri kirja kirjutamisel kuvama?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
töötab. ise väga ei kasuta, rohkem selline antiigi-teema... interneti mõõtühikutes on vast õige öelda, et hot.ee on selline e.m.a-teema - põnev noh. rumala peaga lubasin teist inimest aidata. hetkel tundub, et pean kasutama õigust, mis minul sündides aktiveerus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
väga lihtne. Mainisin eile sôbrale, et messi lôi oma karjääri 300. värava Barca eest nähes Barca official twitteri säutsu. Sôber hakkas vastu vaidlema, et ta mäletab hästi, et Messi 300. oli eelmine aasta rayo vallencano vastu ja lôpetasime kihlveoga. Ta näitas mulle youtubest videosi a'la Messi 300. goal against rayo vallencano jne ja tunnistasin kahtlevalt, kuid siiski tema kihlveo vôitjaks. Tahakski teada, et täna kôik ametlikud saidid väidavad, et see oli Messi 300. aga küsimus ongi mul selles, et millest ma valesti aru olen saanud ja kus see uba on?!
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustväga lihtne. Mainisin eile sôbrale, et messi lôi oma karjääri 300. värava Barca eest nähes Barca official twitteri säutsu. Sôber hakkas vastu vaidlema, et ta mäletab hästi, et Messi 300. oli eelmine aasta rayo vallencano vastu ja lôpetasime kihlveoga. Ta näitas mulle youtubest videosi a'la Messi 300. goal against rayo vallencano jne ja tunnistasin kahtlevalt, kuid siiski tema kihlveo vôitjaks. Tahakski teada, et täna kôik ametlikud saidid väidavad, et see oli Messi 300. aga küsimus ongi mul selles, et millest ma valesti aru olen saanud ja kus see uba on?!
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustväga lihtne. Mainisin eile sôbrale, et messi lôi oma karjääri 300. värava Barca eest nähes Barca official twitteri säutsu. Sôber hakkas vastu vaidlema, et ta mäletab hästi, et Messi 300. oli eelmine aasta rayo vallencano vastu ja lôpetasime kihlveoga. Ta näitas mulle youtubest videosi a'la Messi 300. goal against rayo vallencano jne ja tunnistasin kahtlevalt, kuid siiski tema kihlveo vôitjaks. Tahakski teada, et täna kôik ametlikud saidid väidavad, et see oli Messi 300. aga küsimus ongi mul selles, et millest ma valesti aru olen saanud ja kus see uba on?!
Kommentaar
-
16€ Hostel.
Kuidas teil selle kohaga kogemusi on? Kui pikalt on tuba vaja ette broneerida selleks, et seal kahest tuba saada (32€)? Kas nende kodulehel olev info, et hommikul on tasuta saun ja bassein vastab tõele?
Kas tegu on soodsaima/parima hinna-kvaliteedisuhtega kohaga Tallinnas (kesklinnas)? Kui ei, siis mis oleksid alternatiivid.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustKeegi oskab öelda, mis oleks kõige odavam m-interneti pakett koos pulgaga? Allalaadimiskiirus vähemalt 6 mbps
10€ eest 40 päeva piiramatut netti - ehk paned 10 peale ja on kuu aega ja siis iga päev peale seda läheb eur neti eest - kuus alla 8€ teeb see. Pulk vaja eraldi osta muidugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust16€ Hostel.
Kuidas teil selle kohaga kogemusi on? Kui pikalt on tuba vaja ette broneerida selleks, et seal kahest tuba saada (32€)?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar