Kui palju online väljaannete moderaatorid palka saavad umbkaudu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Austraalia(?) bänd. naised (enamuses?). konkureeris Ewert + Draakonitega mingile uue bändi tiitlile vms. umbes midagi Daughteri ja eee ... Coldplay kanti(?). suure tõenäosusega olen seda kuskil foorumis linkinud. selline päikesetõusu/loojangu muusika. öelge nüüd!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAustraalia(?) bänd. naised (enamuses?). konkureeris Ewert + Draakonitega mingile uue bändi tiitlile vms. umbes midagi Daughteri ja eee ... Coldplay kanti(?). suure tõenäosusega olen seda kuskil foorumis linkinud. selline päikesetõusu/loojangu muusika. öelge nüüd!
Kommentaar
-
Algselt postitas sunnik Vaata postitustpole küll austraaliast ja ilmselt sa neid ei mõtle, a hea bänd, kuula!
Kommentaar
-
Natuke rumalaid küsimusi siis EV prez vastuvõtu kohta:
1) KES üldse on kutsutud? nagu kogu riigikogu, valitsus, jne - kas kuskil on see juhendis kirjas ka,et keda kutsutakse või pres iga aasta mõtleb? et seekord aasta sportlast ei kutsu vms?
2) millal öeldakse välja in. nimi ja millal öeldakse "kaaslasega"?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKes loeb nimesid ette presidendi vastuvõtul?
hääle järgi tundub ikka Eero Raun
nagu tavaliseltGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Niisiis. Lasin just Win7 peale oma arvutile.
Panin extended desktop (läppari pilt on primary vasakul pool 1366x768 resoga ning kuvari pilt paremal 1680x1050 resoga)
Nüüd on aga seis selline, et iga kord kui ma vasakpoolsel aknal teen kliki ning liigun kuhugi siis liigub minu desktop nii öelda kaasa ning peidab "ääre taha" contenti ära. Milles probleem olla võib ning kuida fixida?
Algselt:
Pärast:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar