Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tänud kõigile vastuste eest!
Ei mõelnudki, et olen TOP1 kahtlusalune neil seal vaid lihtsalt mõtlesin asja uurida kuna teades kuidas varjatakse koduseid iluteenuste osutamist, siis minu nö. "äri" on oluliselt suurem ning miks seda ei peaks varjama.
Sõltub liikumisvahendist. Kui autoga, siis on vaja transiitviisat. Kui tankiga, siis pole viisat vaja.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
mul tõmbas errorisse, aga minu küsimus:
Kui ma tahaksin mingi x-alal koolitaja olla, viiksin koolitusi nt kuskil ruumides läbi eks. Siis ma peaksin vist ilmselt firma tegema ju? Ja äriplaani peaksin ma tegema sellepärast, et hinnata näiteks potentsiaalikust, mõtteid, eesmärke ning et ka selle äriplaani abil näiteks oma koolitusel käimalükkamiseks EASist toetust ja nõu saada we?
mul tõmbas errorisse, aga minu küsimus:
Kui ma tahaksin mingi x-alal koolitaja olla, viiksin koolitusi nt kuskil ruumides läbi eks. Siis ma peaksin vist ilmselt firma tegema ju? Ja äriplaani peaksin ma tegema sellepärast, et hinnata näiteks potentsiaalikust, mõtteid, eesmärke ning et ka selle äriplaani abil näiteks oma koolitusel käimalükkamiseks EASist toetust ja nõu saada we?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Jah. Aastaid tagasi oli isegi võimalik Leedu-Vene piiril mingi lühiajaline viisa soetada, a'la käisid Palangal pummeldamas ja soovisid korra Kaliningradi külastada, kuid nüüdseks on see võimalus mu teada ära lõpetatud
Täpselt nii. Algselt panin lingi teamsport.eu, kuid miskipärast see ei töötanud. Muutsin siis .ee'ks aga see ka ei nähtavasti päris õigesse kohta ei viinud
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
.CSV fail, andmed kõik reas ja loendamatu. Tahaks, et oleks tulpades nagu normaalses Excelis ja, et saaks lugeda.
Mida teha?
Avad Exceli, valid menüü Andmed > Tekstist (või selle inglise keelne vaste)
Valid faili
Enam-vähem next-next-next-iga lõpuni, vahepeal on vaja ainult andmete eraldaja valida - kas siis koma või semikoolon näiteks.
Kommentaar