Kes on saate "Võta või jäta" nö. "pankur"? Oskab keegi võimalikke variante pakkuda?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKes on saate "Võta või jäta" nö. "pankur"? Oskab keegi võimalikke variante pakkuda?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKüsimus ka endal. Pakk on DHLi sõnul 20 märtsil üle antud eesti postile, eesti postil veel mingit märget trackingus ei ole et on üldse mingi pakk vastu võetud. Millal seda oodata oleks?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKes on saate "Võta või jäta" nö. "pankur"? Oskab keegi võimalikke variante pakkuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKüsimus ka endal. Pakk on DHLi sõnul 20 märtsil üle antud eesti postile, eesti postil veel mingit märget trackingus ei ole et on üldse mingi pakk vastu võetud. Millal seda oodata oleks?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustLG L3el ETV ja TammekaTV stream töötasid.
Kommentaar
-
on saabunud laupäev -koduste tööde aeg. Lülitasin selle hulka juba ammu ühe vana Millwalli särgi plekkidest vabastamise plaani. Kuna plekkide päritolu ja aeg on teadmata,siis kas äkki on kellelgi põhjalik plekieemaldaja ABC Kuidas kurat üldse igasugustest õlle ,majoneesi ,liha jne....plekkidest lahti saada. Mis aine viib sihile-kas Fairy või mister muskel või cif? Pesta või tupsutada või mida? Jagage kogemusi....Invest In Africa
Kommentaar
-
igas suuremas poes peaks müügil olema:
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See on väga tuntud ja puhastab absoluutselt kõik plekid ära, minu isegi paarikuuse rummi pleki diivanilt puhastas ära. Kust seda leida, seda ma paraku ei oska öelda. http://www.frameco.ee/index.php?lisa...&toode=super10 siit vist isegi leiab ehk.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNagu eespool seletasin, siis ETV striim on teisel tehnoloogial. Seda mängib pea iga nutitelefon vist. See ei ole see mida otsin. Tänud siiski.
Otsin telefon mis suudaks näiteks atdee.net (atdhenet.tv) lehe striime mängida.
edit: meenus, et kunagi lasin telefoni flashi puudumise pärast Firefox peale. Praegu kontrollisin ning minu android näitas atdee.net pilti. Seda muidugi ainult firefox brauseriga. Enda telefoni kahjuks soovitada ei saa, jääb hinnaskaalast välja, kuid arvan, et android on android ja kui raud veab välja, siis ei tohiks probleeme olla.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar