Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKüsimus ka endal. Pakk on DHLi sõnul 20 märtsil üle antud eesti postile, eesti postil veel mingit märget trackingus ei ole et on üldse mingi pakk vastu võetud. Millal seda oodata oleks?
Lisaks oli veel ka pakile kirjutatud mobla nr eesti postil vale (ja lugedes seda algselt kirjutatud telefoni numbrit DHL'i poolt siis hea, et ainult ühe numbriga mööda pandi ausalt öeldes)
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSeda vast jah, kui pidada silmas androidi versiooni. Või tahd öelda, et mõni tootja on kunstlikult asja kinni keeranud? Mul endal android 4.1.2 jooksutav Galaxy S3.
Igatahes tänud, proovin kindlasti ka firefoxi ära, see võib hoobilt mind mäele aidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKüsimus ka endal. Pakk on DHLi sõnul 20 märtsil üle antud eesti postile, eesti postil veel mingit märget trackingus ei ole et on üldse mingi pakk vastu võetud. Millal seda oodata oleks?Algselt postitas Katk Vaata postitustTäna toodi Eesti Posti poolt pakk koju ära. Siiamaani pole aga süsteemis mingit märget, et nad oleksid sellise paki üldse enda valdusesse saanud. Tundub huvitav.
Lisaks oli veel ka pakile kirjutatud mobla nr eesti postil vale (ja lugedes seda algselt kirjutatud telefoni numbrit DHL'i poolt siis hea, et ainult ühe numbriga mööda pandi ausalt öeldes)May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas sherf Vaata postitustKuidas ma saaks vaadata kõiki enda postitusi foorumis?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustMa tean, et see on juba mõni aastat vana fenomen, aga mida vittu Alari Kivisaar oma hammastega on teinud?
meditsiin hetkel veel terve kolju väljavahetamist ei võimalda kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustlaminaadid suhu pannud. ehk siis uued hambad.
meditsiin hetkel veel terve kolju väljavahetamist ei võimalda kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo nii,kas on keegi Baumax-ist ehitusmaterjale tellinud? Kuidas olete asjaga rahule jäänud?Algselt postitas ek Vaata postitustbaumax.ee - kas on usaldusväärne?
Veel parem kui kellegi oleks selle firma/kodulehega isiklik kogemusAlgselt postitas markofkin Vaata postitustTellisin möödunud suvel Paroci villa, parketti, puitlaastplaati ja nipetnäpet, kokku ~1000€ eest. Toimis. Odav. Suht kiire. Suhtlesid operatiivselt.
Võib-olla aastaga on midagi muutunud, sest vahepeal pole tellinud, aga tolle kogemuse põhjal ilmselt tellin kunagi veel, järgmisel kevadel terrassile materjali näiteks.
-e-
Hakkas tunduma, et krt, suur summa, mis seal veel oli. Ja näedsa, selles summas olid kõnnitee äärekivid ja aurutõke ka; puitlaastplaat oli 20 mm ja kogu teise korruse põrandale + 10mm kogu teise korruse seintele jne. Nii-et ikkagi, odav.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKujutame ette, et ma saan trahvi mingi 12€ või midagi sellist (mis on see kõige madalam trahv). Siis kas mul on võimalus maksta sularahas trahv, eeldan et on. Seega kas mul on õigus maksta trahv näiteks 1-sendistes?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar