Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKas Siili pubis ei näita?
Kommentaar
-
Päris näitab mingi siili pubi. Kaks varianti, kas jalutad läbi metsa nõmmele, hiiu puppi või trolliga kesklinna, hella.
tuleb meelde, et Black Mount tammsaare teel on ka sporti näidanud, aga kahtlane kas seal inglise liiga kavas on.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustElan nüüd tlnas, kuskil kuradi Siilis, et kus on seal lähim nö. spordipubi, kus saaks homme INglise kõrgliiga madinaid vaadata?Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMis mõttes kuskil kuradi Siilis? Ära hüppa, kutt. Aga jah, mida fitti ütles. Tule Hunti. Ja homme Hiiule.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustmis imelisi bussiliine ma Hiiule saamiseks läbima pean?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Troll nr 3, 4, 9, näiteks kaks peatust, sealt edasi buss nr 10, Hiiu jaam. Aga kui vaatad www.tallinn.ee ja 10 graafikuga ei joppa, siis sõidad edasi Ehitajate tee peatusesse, sealt risti läbi männituka TTÜ poole. Sealt läheb veel 33 ja 27.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitustEga juhtumisi kellelgi ei ole Tartus korterit üürile anda?
2 nädalat koolini ja pole ikka veel omale elamist leidnud. müsteerium müsteerium.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustülikooli raamatukogus on alati olnud palju kuulutusi vaata seal äkkiHow does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitustjep, aga ma tallinnas ise. veits keeruline on vaadata.
see peaks aitama vistRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar