Kunagi oli aga enam minuteada mitte. Pigem tule kesklinna tagasi selle jaoks. Saad parema valiku.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKunagi oli aga enam minuteada mitte. Pigem tule kesklinna tagasi selle jaoks. Saad parema valiku.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitusthide all stories from on ainult võimalik teha ju konkreetse inimese kohta, ei?Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKus selline võimalus kesklinnas täpsemalt on?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustduubeldaks
Kommentaar
-
Korteris on vanad veneaegsed kitsad pistikupesad. Oomipood vastas mu kirjale, et ma peaks pistikupesad välja vahetama. Aga kuna elan seal väga ajutiselt, siis otsiks ikka ajutist lahendust ehk tahaks ikka sellist otsikut (ei tea, kuidas seda nimetada - umbes nagu jagaja moodi asi). Kas keegi teab, kust sellist leida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shrek Vaata postitustKorteris on vanad veneaegsed kitsad pistikupesad. Oomipood vastas mu kirjale, et ma peaks pistikupesad välja vahetama. Aga kuna elan seal väga ajutiselt, siis otsiks ikka ajutist lahendust ehk tahaks ikka sellist otsikut (ei tea, kuidas seda nimetada - umbes nagu jagaja moodi asi). Kas keegi teab, kust sellist leida?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustduubeldaksAlgselt postitas Nurmekas Vaata postitustUsun, et Zelee mõtles siin seda, et tehke oma bowlingu asjad äärelinnas ära ning pummeldamiseks naaske kesklinna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar