Algselt postitas Katk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKas Rudy Gay särgimüügi numbrid oleksid tunduvalt suuremad kui tal teistsugune perekonnanimi oleks? Ja kas Michael Jordani nimega särke oleks pooltki nii palju müüdud kui ta nimi Michael Gay oleks olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustParemad väravavahid (nt Neuer) viskab 16 piirilt julgelt üle poole väljaku.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustOma võrku kogemata viskamine ju läheb omaväravana arvesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMiks ei peaks lugema? Värav on värav, vahet pole, kes selle lööb.
Oma võrku kogemata viskamine ju läheb omaväravana arvesse.Algselt postitas og Vaata postitustKas sellisele tegevusele mitte vastaste nurgalöök ei järgne?
Ütle mulle üks väike põhjus, miks sellele kobistamisele oleks pidanud järgnema nurgalöök.
Siis ei tohiks ju ükski omavärav lugeda, aga fakt on see, et löödud on neid kõvasti.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustÜtle mulle üks väike põhjus, miks sellele kobistamisele oleks pidanud järgnema nurgalöök.
Siis ei tohiks ju ükski omavärav lugeda, aga fakt on see, et löödud on neid kõvasti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar