Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
EKSTRASENZOOOV! ehk vene selgeltnägijate tuleproov. kui aus värk see meil siin siis on? endal tekitab kahtlusi küll ja minu arvates isegi et mingis teleajakirjas oli vist poole sõnaga kirjas, et selline tüüpiline "vene värk" ehk väike susserdamine pidavat ikka asja juurde käima ja päris puhas see mäng polevat
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustMina olen ITK-is (Magdaleena haiglas) pärnu mnt.-l käinud. hinna kohta ei tea öelda,aga see on internetis kirjas. tean, et on.
Kommentaar
-
Keegi targem oskab öelda mis nö. süsteemil töötavad lennujaamade xray scannerid? Mõtlen siis rohkem, et kas kindlad värvid siis näitavad mingit kindla kategooria asja vms?
Näiteka tõin vesipiibutubakat ja lubatud on 250g tuua aga mul oli kenasti üle kahe kilo ja nägin x ray ekraanilt, et kus tubakas paiknes oli kott paksulylt.oranž.
loodan et saite aru mida ma öelda tahtsin aga ega ma ise ka väga aru saanud. 20h magamata ja väsimus peal
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustIgati tipp-topp muidu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustKuidas on kõige mugavam teada saada, kas tegemist on eramaa või Tallinnale kuuluva maaga?
Arvan, et mulle tehti viivistasu otsus parkimise eest, kuigi sõiduk ei olnud linna maal. Aga tahaks enne vaidlemist selles kuidagi ka veenduda
Tasuta parkimine kehtib vaid nendes parklates, kus see on märgitud parklasse sissesõidu tingimustes.
Trahvikviitungil peab ju parkimistsoon kirjas olema ja minu mäletamist mööda teevad nad ka tõestuseks autost pildi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustParkimine Tallinna linnatänaval
Trahvikviitungil peab ju parkimistsoon kirjas olema ja minu mäletamist mööda teevad nad ka tõestuseks autost pildi.308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMinu probleem on selles, et ma parkisin küll kesklinna parkimispiirkonnas, aga konkreetne "nurgatagune" peaks olema lähedal asuva korteriühistu maa, mitte linna oma. Et tahaks kaardilt näha, kust piir jookseb
tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Käin hetkel jooksmas nii pulsikella kui telefoniga korraga. Ehk siis telefoniga mõõdan kiirust ja teepikkust Runkeeperi programmiga. Telefoni jätaksin aga tegelikult hea meelega koju. Kui ma ostaksin endale nüüd pulsikella, millel on GPS peal, siis kas sealt saab kuidagi need andmed ka Runkeeperisse? Või mis need parimad variandid üldse on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustKäin hetkel jooksmas nii pulsikella kui telefoniga korraga. Ehk siis telefoniga mõõdan kiirust ja teepikkust Runkeeperi programmiga. Telefoni jätaksin aga tegelikult hea meelega koju. Kui ma ostaksin endale nüüd pulsikella, millel on GPS peal, siis kas sealt saab kuidagi need andmed ka Runkeeperisse? Või mis need parimad variandid üldse on?
Kui Runkeeper aga seda ei võimalda, siis on jah kõige mõistlikum hakata kasutama kella enda tarkvara.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar