Kas tänapäeval peab ka telefone esmasel laadimisel 24h laadima nagu vanasti soovitati?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustKäin hetkel jooksmas nii pulsikella kui telefoniga korraga. Ehk siis telefoniga mõõdan kiirust ja teepikkust Runkeeperi programmiga. Telefoni jätaksin aga tegelikult hea meelega koju. Kui ma ostaksin endale nüüd pulsikella, millel on GPS peal, siis kas sealt saab kuidagi need andmed ka Runkeeperisse? Või mis need parimad variandid üldse on?Algselt postitas elx Vaata postitustKas runkeeper mingeid muid seadmeid peale oma tarkvaraga varusttud telefoni ei toeta? Endomondol näiteks on võimalik kasutada Garmini kellasid ja lisaks on võimalus andmeid sisse tõmmata andmefailide abil.
Kui Runkeeper aga seda ei võimalda, siis on jah kõige mõistlikum hakata kasutama kella enda tarkvara.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKas tänapäeval peab ka telefone esmasel laadimisel 24h laadima nagu vanasti soovitati?Algselt postitas StokEi pea.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mul öeldi Nokia puhul, et pole tarvis.
Eel-laadimine olevat tehtud.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
igikestev nuss: mis kuradi pärast ja moodi on nõnda, et kui saadan kellegile oma word dokumendi faili ja seal lisatakse kõrvale kommentaare koos parandustega, siis lähevad tihtipeale lihtsalt tühikud töös paigat ära. ehk varem KINDLATI lahkukirjutatud sõnad on järsult lambist kokku läinud ja üleüldse on reavahede ja tühikutega hullem segadus. kas kellelgi on veel sama asi olnud ja kuidas sellest lahti võiks saada?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar