Mul küll toimib, viga vist kuskil mujal..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttäiesti kummalisel kombel sattusin täna tööasjus Nõmmele ja hüppasin pausi ajal korra turult ka läbi. Kuna oli suurem maasikauputus, siis pikalt ei peatunud ja kõige putkasid läbi ei käinud. Kusagil letis oli 2 purki mett ja see ka kõik.
Võta PM ühendust, ehk saaks järgmise nädala alguseks sebida sulle.
Kommentaar
-
Vajan vaha mitte vahakärge ega mett.
Vajan vähe ja see maksab poes ilmselt mingi paar eur, seega sul pole ilmselt mõtet endale tüli teha. Ma ei viitsi netipoest osta, kuna see tuleb sealt ei tea kaua + mul käib põhimõtete vast maksta delivery eest rohkem kui kaup ise maksab
Ehk siis ma loodan endiselt kusagilt kaubanduskeskuse ökonurgast seda leida.
Kommentaar
-
Aa jaja, lugesin kiiruga läbi ja ei pööranud tähelepanu väga. Aga jah, siis soovitan ühte kohta kus seda võib leiduda - Balti jaama mesinduspood. Asub üle Balti jaama trammiliinide, http://www.travelestonia.eu/ettevote...esinduskauplus.
Seal üldiselt leidub kõike.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustTehke vanainimesele nelja sõnaga selgeks,mis peli nende Match Attax kaartidega on? Sattus pakike pihku,äkkil kellelgi on nendest rohkem kasu? Või on äkki rariteet hulgas? Kodulehelt suurt targemaks ei saanud,tõtt öelda,eriti seal ei kaevanud kah?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar