Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mõned aastad vana Nilfisk Alto. Paned voolikud/kaablid taha, aga tööle ei hakka. St elektriline osa vist peetis. Vesi jookseb tavalise survega lihtsalt läbi
Mõned aastad vana Nilfisk Alto. Paned voolikud/kaablid taha, aga tööle ei hakka. St elektriline osa vist peetis. Vesi jookseb tavalise survega lihtsalt läbi
Mul ühe teisega olnud kunagi sarnane asi ja ütlen ette ära, et parem osta uus sest see varuosa maksab omajagu+töö.
Mul ühe teisega olnud kunagi sarnane asi ja ütlen ette ära, et parem osta uus sest see varuosa maksab omajagu+töö.
Kinnitan juttu, ilmselt miskit katki külmunud vms, parandada praktiliselt võimatu, läheb uue ostuks.
Muidugi läbi interneti diagnoosi panna on imelik, endal kahe pesuriga kogemus, enda arvates sai kusjuures mõlemad kenasti veest tühjaks tehtud aga kasu ei miskit. Nüüd uut peab vist talvel voodi all hoidma.
Kinnitan juttu, ilmselt miskit katki külmunud vms, parandada praktiliselt võimatu, läheb uue ostuks.
Muidugi läbi interneti diagnoosi panna on imelik, endal kahe pesuriga kogemus, enda arvates sai kusjuures mõlemad kenasti veest tühjaks tehtud aga kasu ei miskit. Nüüd uut peab vist talvel voodi all hoidma.
Talve mängus ei ole, nüüd keset suve läks heast peast. Üks päev töötas, nädal hiljem ei andnud enam elumärki. Õnneks mul üks Kulibin omast käest võtta ja vaatab esmalt, mis ta kostab. Ükskord.
ostsin ühe asja. Asja ostmisest möödunud mingi 5 päeva?, kuid seda kasutanud pole (vidin pole rikutud - kaubanduslik välimus, tšekid olemas), sest see ei sobi ikka mulle. Kui ma poodi tagasi viin, kas raha saan tagasi v?
ostsin ühe asja. Asja ostmisest möödunud mingi 5 päeva?, kuid seda kasutanud pole (vidin pole rikutud - kaubanduslik välimus, tšekid olemas), sest see ei sobi ikka mulle. Kui ma poodi tagasi viin, kas raha saan tagasi v?
Kui on kaubanduslik välimus ehk see tähendab,et pole pakki avatud/rikutud siis kuidas sa selles aru saad, et see sulle ei sobi?
Päris pead ei anna aga minumeelest oli nii, et kui netipoest ostad siis võid tagastada aga kui tavalisest poest siis sa oled seda asja varem saanud katsuda ja jõuda selgusele, et see sobib sulle ehk siis pood pole kohustatud raha tagasi andma aga loomulikult tullakse ikka inimestele vastu.
Kommentaar