320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitusthttp://www.epl.ee/news/eesti/vutimee....d?id=66809977
kes on see kõnealune sportlane, kes eelmine sügis hingusele läks?
Kommentaar
-
Tulles korra veel selle lendamise ja kõrvavalu juurde tagasi, siis ega kindlat asja polegi kuidas seda vältida, oleneb vist väga palju sellest palju inimene rõhku talub. Ma olen suht palju oma elus lennanud ja kõike nippe proovinud et valu leevendada aga absoluutselt igakord on maandumise osa nii putsis, et otsi aint nööri taga, Selline tunne on et keegi torgib reaalselt nõelaga trummikilesi, asi polegi niivõrd lukku minemises, selle vastu aitavad jah neelamised ja nätsud ja muud asjad, aga see valu, see valu...Ja nagu sellest maandumisest vähe oleks, järgmine päev on ka perses. Aga mul oli sarnane asi kui ma sukeldumas käisin, ju rõhumuutus ei salli mind :/So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKellelgi teisel oli ka probleem soccerneti pääsemisega mõned tunnid tagasi?
Küsis username ja passwordi (mitte foorumi omasid) turvakaalutustel
Veelkord vabandused!
facebookisIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSoccernet.ee vabandab oma lugejate ja külastajate ees, et portaal, foorum ja blogi juba viimased paar tundi kättesaamatuks on jäänud! Tegemist on tehniliste probleemidega ja nendega tegeletakse aktiivselt. Loodetavasti selle tunni jooksul kõik laabub!
Veelkord vabandused!
facebookis
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMiks enam ei tehta (pole vähemalt viimased aastad tähelepannud) Eesti tõsielusarju? Nagu näiteks olid - Buss, Baar, Robinsonid jne. Populaarsust neil ju oli ikka korralikult ja usun, et hetkel oleks siiani huvilisi ka kes tahaks osaleda.
Kommentaar
-
On siis lähiminevikust mõni ebaõnnestunud projekt välja tuua?
Minuarust eestlased on sellised kes ütlevad jah, et kõik on jube sitt ja kes seda jama vaatab aga samas ikka oma pimedas korteris salaja vaadatakse neid sarju. Vähemalt minule on küll jäänud mulje, et need tõsielusarjad on ikka päris populaarsed just nende debiilikute tõttu, kes seal on.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMiks enam ei tehta Eesti tõsielusarju?
küsimus pole juba paar aastat aktuaalne,
uudsuse võlu on kadunud
2010: reality show’d on teleekraanilt taandunudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar