pidin sugulasele soovitama autokooli, nii et igasugusd kogemused on teretulnud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustpidin sugulasele soovitama autokooli, nii et igasugusd kogemused on teretulnud
Mina tegin Laplaris. Täitsa OK oli. Vähemalt 4 aastat tagasi. Kõikide eksamitega sain esimesel korral hakkama ja load sain kätte mingi 4 kuuga. Sellest kuu aega ootasin ARKi järjekorras. Ega seal suurt vahet pole kus koolis sa teed. Teooria on ikka ühesugune, ise pead usin olema. Mitte nagu Scooter kes tuli koos minuga lubasid tegema ja sai need kätte 3 aastat ja paar kuud hiljem kui mina.
Õppesõidu õpetajat peab küll hoolega valima. Vähemalt see kes ennem sõitnud pole. Kui satud mingi hullu otsa, siis see võib värske õpilase päris ära hirmutada. Minul õnneks seda muret polnud. Sõita oskasin ja õpetaja oli ka väga bra.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mul on kaks arvutit ja vorgujuhe. Kuidas ma need arvutid omavahel yhendada saaks, et tekiks voimalus yhest arvutist asju teisse saata?
Ahjaa, nipp oleks veel selles, et ühe arvuti saan aint käima panna ja võrgujuhtme ehk taha, kuid ekraani jms pole.Last edited by Martin; 15.09.07, 02:07.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMul on kaks arvutit ja vorgujuhe. Kuidas ma need arvutid omavahel yhendada saaks, et tekiks voimalus yhest arvutist asju teisse saata?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKruvi mõlemad kastid lahti, võta ühest arvutist kõvaketas välja ja ühenda selle kasti taha, millel molu küljes. Enne-CD/DVD kirjutaja-ajastut viisin ma niimoodi suuri faile koduarvutist tööarvutisse.
Kuid nõuanne oli hää ja õige. Lihtsalt üks teine ketas ei tahtnud niimoodi töötada, seetõttu küsisin, et hädavariant olemas oleks. Õnneks õige töötas.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar