320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKlipp kuidas Bendtner Özilile Dortmund vastu suluseisu söödab. Kas Özil pole mitte palli taga ehk suluseisu ei saanud tegelikult vilistada (või on mul punased prillid ees)?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas keegi on viimasel ajal näinud Muponaatoreid, kes bussijäneseid püüavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTrahvida neid kes oma koera sitta ei korista või avalikus kohas suitsetavad näiteks.★★★★★★
Kommentaar
-
Kui mul on kindlaks määratud interneti kiirus (Starman kaabelühendus), kas see kiirus võib aja jooksul langema hakata kuigi paketti pole muutnud ning arved makstud?
Oktoobris oli kuidagi aeglane, mõõtsin speedtest.net'is sain 25 mbps. Täna õhtul suutis vaevu soccerneti laadida kui twitter samal avatud(ei peaks nagu eriline koormus olema või mis?) ja mõõtes tuli ainult 19.3 mbps.
Muidu suvel ja eelnevatel aastatel on vähemalt minu jaoks enam kui küll sellest kiirusest olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustTee vahepeal modemile ja ruuterile restarti , mul aitab Aeg ajalt tuleb ette ,et on aeglasem kui peaks.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustNo bussipeatuses on teine teema, kuigi nendes ei ole kuskil mingeid keelumärke niiet see on ka mööda külge alla jutt. Aga üldse avalikus kohas, loodan et seda sa ei mõelnud tõsiselt.
kas ainult see klaasist kast on suitsetamisele keelatud, või laieneb see ka kuhugi ebamäärasele kaugusele?
ehk
mis on bussipeatus?tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar