Sest see pole külmutatud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas keegi teab kedagi, kellel seisaks mingi vanem kuid töökorras läpakas kusagil kasutult ??
Oleks vaja nädalaks-kaheks laenata, et maal ema igavust leevendada. Ootan, millal minu soovitud mudel kohale jõuab, aga sellega läheb tsipa aega, samas lubasin emale läpaka viia sellel nädalavahetuse, on teisel maal kohutavalt igav.
Garanteerin hoolika käsitlemise ja tasuks kuuspaki või midagi ekvivalentset.
Ainus nõue oleks, et oleks töötav ja saaks netipulgaga veebis surfata...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas keegi teab kedagi, kellel seisaks mingi vanem kuid töökorras läpakas kusagil kasutult ??
Oleks vaja nädalaks-kaheks laenata, et maal ema igavust leevendada. Ootan, millal minu soovitud mudel kohale jõuab, aga sellega läheb tsipa aega, samas lubasin emale läpaka viia sellel nädalavahetuse, on teisel maal kohutavalt igav.
Garanteerin hoolika käsitlemise ja tasuks kuuspaki või midagi ekvivalentset.
Ainus nõue oleks, et oleks töötav ja saaks netipulgaga veebis surfata...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas zizi Vaata postitustmis laul kõlas tänases Kättemaksukontoris, kui Häidi juurde tõttas tema laps ning teatas, et jääb Eestisse (selline rahulik noot).
Kommentaar
-
Kuna keskalõpu aegne outfit enam selga ei lähe (proovitud), siis tahaks teada, et mis poest soccerneti härrased ülikondi ostavad (viigipüksid+pintsak, lisaks ka valge särk ja lips)? Kuna kandma hakkaksin seda max 2-3x aastas, siis mingit megakvaliteetset asja a la "rätsep õmbleb" taga ei aja, tahaks kogu komplekti soetades 200 euroga hakkama saada.
Kuskil kaubanduskeskuses järjest riidepoodide läbikammimine on minu jaoks top 1 närviajava tegevuse hulgas, seega tahaks veidi eelinfot koguda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKuna keskalõpu aegne outfit enam selga ei lähe (proovitud), siis tahaks teada, et mis poest soccerneti härrased ülikondi ostavad (viigipüksid+pintsak, lisaks ka valge särk ja lips)? Kuna kandma hakkaksin seda max 2-3x aastas, siis mingit megakvaliteetset asja a la "rätsep õmbleb" taga ei aja, tahaks kogu komplekti soetades 200 euroga hakkama saada.
Kuskil kaubanduskeskuses järjest riidepoodide läbikammimine on minu jaoks top 1 närviajava tegevuse hulgas, seega tahaks veidi eelinfot koguda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar