Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Mida leiavad inimesed sushist, et nad on sellest nii sillas? Proovisin nädalavahetusel ära ning oli üsna keskmine. Lihtsalt kala vms, mis on riisi topitud.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustMida leiavad inimesed sushist, et nad on sellest nii sillas? Proovisin nädalavahetusel ära ning oli üsna keskmine. Lihtsalt kala vms, mis on riisi topitud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustMida leiavad inimesed sushist, et nad on sellest nii sillas?
Ekspressis oli mõni aeg tagasi sellest tore ülevaade:
Miks on siis sushi äkki nii popp? Seda eriti Tallinnas, kus, oleme ausad, pole just liiga ohtralt eksootilise vungiga toidukohti. On küll üksikud Hiina söögi kohad või kebabiputkad, mille tase on pigem küsitav.
“Ju ta on mingis mõttes popkultuuri osa. Trenditoit. Vist natuke üle vindi trendikas,” arutleb Lember.
“Tead, just trendivärk on selle asja juures eriti nilbe,” ütleb mu sõber. “Tavaline Jaapani suupiste ju. Aga meil, kui sushi’t ostetakse, siis aetakse tähtsalt väike näpp püsti, et hirmus moodne on seda mugida.”
Lemberi tähelepanekul on suurimad sushi-sööjad Eestis ikkagi noored naised.
Et siis sushi’t mugivad meil tibid?
“Ei, noored trenditeadlikud naised,” ütleb Lember. “Kui lähed tipptunnil sushi-kohta sööma, siis suure tõenäosusega on seal 75-80 protsenti noored naised. Mehed eelistavad vist ikka liha.”GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitust+1. Pigem ta isegi ei meeldi mulleBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustMida leiavad inimesed sushist, et nad on sellest nii sillas? Proovisin nädalavahetusel ära ning oli üsna keskmine. Lihtsalt kala vms, mis on riisi topitud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHea sushi on fantastiline maitseelamus. Isegi keskpärane sushi on parem kui tavaline Tallinna kõrtsus pakutav praad. Kiirrämpsust ma ei räägigi.
Parim sushi mis mina olen saanud on mu elukaaslase enda tehtud, sellest söön hea meelega isegi kõhu täis ja Pärnus Nikolai tänava sushi kohvikus sõin kunagi angerjaga sushit mis oli ka väga tore maitseelamus. Aga üldiselt on sushi mu jaoks keskpärane asi ja ainult endale seda ostma/tegema ei hakkaks.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustTõesti on ka väga häid.
Parim sushi mis mina olen saanud on mu elukaaslase enda tehtud, sellest söön hea meelega isegi kõhu täis ja Pärnus Nikolai tänava sushi kohvikus sõin kunagi angerjaga sushit mis oli ka väga tore maitseelamus. Aga üldiselt on sushi mu jaoks keskpärane asi ja ainult endale seda ostma/tegema ei hakkaks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar