Kas Hunt lõi Kalevi eest 35 väravat 2011 aastal 31 või 30 mänguga?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKas Hunt lõi Kalevi eest 35 väravat 2011 aastal 31 või 30 mänguga?
EJL lehe andmetel kuuluvad Hundi mängijaõigused MC Tallinnale.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLoe ise:
EJL lehe andmetel kuuluvad Hundi mängijaõigused MC Tallinnale.
MIks wikipediasse nii keeruline pilti on lisada? Kas peale seda failijagamise kammi kus see Kim Dotcom vangi pandi on seadused jube karmiks läinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMingid lehed veel eksisteerivad internetis, kust näeb tasuta uusimaid Family guy ja Simpsonite osi?
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustVanasti oli jah mingi tasuline asenduskaart millega sai ainult raha välja võtta minumeelest.Vähemalt Swedis"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Minuarust on Ukraina olnud koguaeg üks pind perses Venemaale (kui ma siin nüüd Ukrainat mingi teise riigiga sassi ei aja, p.s ei mõtle Gruusiat) ehk olnud üsna vene vastane riik aga kuidas see või millal see juhtus, et valitsuse etteotsa said peaaegu et venelased ise? Vähemalt hetkel jääb selline mulje, et aetakse nii räiget venemeelest poliitikat kui veel saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMinuarust on Ukraina olnud koguaeg üks pind perses Venemaale (kui ma siin nüüd Ukrainat mingi teise riigiga sassi ei aja, p.s ei mõtle Gruusiat) ehk olnud üsna vene vastane riik aga kuidas see või millal see juhtus, et valitsuse etteotsa said peaaegu et venelased ise? Vähemalt hetkel jääb selline mulje, et aetakse nii räiget venemeelest poliitikat kui veel saab.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustvabandust kui solvasin kedagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKes teab mitu mängu tegi Marek Kaljumäe Telstari eest Hollandi esiliigas? Wikipedia väidab 14, Soccerway 2 ja Transfermarkt 1 mängu.
1 mängu vaid ja seda viimases voorus! Info otse Mareki käest!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustEt umbes Tallinn = Ukraina vahel võib paralleele tõmmata? Et ausalt saab Savisaar pukki kuid tegelikult 80% inimestest on meeletult vastu sellele aga lihtsalt kuskil pärapõrgus elab 200 000 venelast.
vabandust kui solvasin kedagi.
Kui Ukrainas ringi käia, siis näiteks Kiievis ei meeldi ei Kutšma ega ka Janukovich kellelegi. Läänepool on pigem vastupidi. Ehk sisuliselt on tegu kummalise moodustisega, kus sellist ühist ukraina rahvast justkui polegi. Ehk pidevalt käib siis võitlus lääne ja ida poole vahel.
Kui ma kunagi seal ringi sõitsin, siis näiteks väitsid kohalikud (läänes), et Janukovich maksis lihtsalt valimised kinni. Rahastas igasugu üritusi, toetas kultuurikeskusi, aga lisaks saabusid ka näiteks väiksematesse küladesse, kus kõik kõiki teadsid, mingid suvalised jorsid, kes korraga olid sattunud valimisnimekirjadesse. Ja valisid mõistagi Janukovichit.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar